Toshiba g900!GPS Nokia LD-3W,Gwar,słuchawki,host usb,karta 2GB, ładow, kabel usb

• 2 Odpowiedzi
  • 976 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam!

Mam do sprzedania używaną (lecz w stanie bdb-) Toshibe g900 portege bez simlocka. bdb - ponieważ telefon posiada normalne ślady użytkowania (lekkie otarcia na klapce telefonu, jest to normalne w tym modelu ponieważ plastik i lakier nie jest najwyższej jakości). Co do reszty nie ma całkowicie żadnych zastrzeżeń, ekran niemal idealny stan przedniej obudowy także, klawiatura qwerty prawie nieużywana (telefon służył jako nawigacja). Co do samego telefonu to jest on w 100% sprawny, nie wiesza się, wszystkie funkcję tj: (wi-fi, bluetooth, GPS itp.. działają). Aktualnie wgrany jest system Clean & Clear wykonany przez Globulusa. Kabel host usb działa idealnie, łączyłem się z 4 urządzeniami typu pendrive i wymiana danych pomiędzy urządzeniem zewnętrznym a telefonem nie sprawia żadnych kłopotów. BATERIA TRZYMA 2-3 dni podczas normalnego użytkowania, na gpsie 6-8 godzin. Wszystkie zaślepki (usb, karta pamięci, słuchawki) są. Slider działa bardzo płynnie a przejście do trybu landscape zajmuje 1 sekundę. Co do dodatków to czytnik lini papilarnych (testowany i sprawny). Filmy wyświetlane za pomocą propramu tcmpc osiągają maksymalną jakość (możliwe napisy). Telefon bardzo szybko łączy się z satelitą poprzez nadajnik GPS.

Zestaw.

Telefon toshiba g900 portege + rysik.
Karta 2GB firmy KINGSTON.
Oryginalna ładowarka sieciowa.
Słuchawki z mikrofonem i przejściówką (nowe, nieużywane)
Przewód USB do PC.
Dowód zakupu z gwarancją do 09.09.2010r.
Oprogramowanie do PC (2 oryginalne płyty)
Instrukcja obsłubi i inne papiery.
Oryginalne pudełko.
Moduł GPS Nokia LD-3W (z pudełkiem nokii i dowodem zakupu).
Kabel host USB.

Trochę się rozpisałem, ale myślę że dokładny opis to podstawa. W razię pytań proszę pisać na nr gg. 9640753 (niewidoczny).

Cena jaka mnie interesuje to 380zł.

*

Offline fender80s

• 1317
  • Sprzęt: Blackberry z10, Nec MobilePro 900c, Intermec 6651

Sprzedany/nieaktualne.