Witam,
mam na sprzedaż lub zamianę Samsunga Omnie2 kupionego tutaj na forum. Zeby zniechecic zaczne od wad

Typowy dla Omni2 problem z kurzem pod wyswietlaczem(przeszkadza i jest widoczny tylko w sloncu) - gwarancja rozwiazuje sprawe oraz urwana zaslepka na gniazdo USB, wyswietlacz(zostanie wymieniony na nowy po oddaniu telefonu na gwarancje) posiada nieliczne rysy, ale ma zalozona BRANDO matowa, obudowa tez posiada nieliczne rysy. Teraz zalety pelen zestaw niebrandowany(kupiony w Media-Markt):
-kabel USB
-Ładowarka
-Słuchawki
-Telefon

-plyty + instrukcje + pudelko
-GWARANCJA do stycznia 2012
+ dodatkowo:
-pokrowiec plastikowy uzywany
-nowy pokrowiec Asusa
-karta 16GB!!!!
Co do problemow z kurzem pod wyswietlaczem to jest to typowy problem dla tego modelu PDA, ja nie zabieralem sie za gwarancje, poniewaz PDA mam od 2 tygodni, a w tym czasie bylem na wakacjach. Teraz pilnie potrzebuje gotowki wiec dlatego sprzedaje lub zamieniam

Co do zaslepki na gniazdo to taki telefon juz dostalem(mi to nie przeszkadza, a nawet pasuje - nie szpeci bardzo wygladu, a jest duzo bardziej praktyczne...), Brando na wyswietlaczu zalozona przeze mnie(zaraz po kupieniu - nie lubie telefonu bez foli na wyswietlaczu, a BRANDO jest wedlug mnie jedyna pozadna firma od foli).
Zdjecia:
http://img836.imageshack.us/gal.php?g=dsc04440p.jpgCena:
775 + kw - sprzedaje za tyle za ile kupilem telefon bez gratisow.
Zamienie na cos z qwerty z jak najwieksza doplata.