Witam,
Sprzedaję mojego Samsunga i780. Przesiadłem się na HTC Leo, a ten telefon kupiłem jako przejściowy w oczekiwaniu na spadek cen Leo/Rhodium

.
Samsunga kupiłem na Allegro jako używanego w listopadzie 2009. Oryginalnie sprzęt był kupiony we wrześniu 2008 w Orange (jest chyba simlock na Orange ale dla czytelników forum to nie problem). W sierpniu 2009 została wymieniona płyta główna, z tego co wiem w związku z problemami z radiem i GPS. Czyli gwarancja na płytę nadal jest.
Nie miałem żadnych problemów z tym sprzętem. Zarówno GPS, jak i radio (połączenia GSM, WiFi, Bluetooth działały bez najmniejszych problemów).
W komplecie jest wszystko to, co znajdowało się w oryginale, za wyjątkiem Automapy (sam też jej nie dostałem, mam własną licencję):
- pudełko i oczywiście Samsung

- dwie baterie (każda trzyma spokojnie po ok. 2 dni przy umiarkowanym korzystaniu)
- ładowarka baterii
- ładowarka samochodowa
- kabelek USB do synchronizacji z PC
- uchwyt samochodowy
- karta 2 GB
- zestaw głośnomówiący (słuchawka) Bluetooth z ładowarką i zmiennymi gumkami (nie korzystałem z niego)
- karta gwarancyjna, instrukcja na CD i soft
Wgrany jest ROM z WM 6.5 i spolszczenie (występuje zatem problem z kursorem – dla wtajemniczonych). Nie miałem jednak żadnych problemów z obsługą, zawsze też można wrócić sobie do stockowego ROMu.
Na ekranie jest kupiona i naklejona przeze mnie folia ochronna VIKUITI ARMR200 matowa. Ekran bez rys, telefon nosi normalne ślady użytkowania, na krawędzi dolnej pod klawiaturą jest trochę rysek, które kiepsko wyglądają na zdjęciach ale są raczej mało widoczne „na żywo”. Ponoć pochodzą one od uchwytu samochodowego (nie korzystałem).
Odpowiem na pytania przez PW, zainteresowanym podeślę zdjęcia na maila.
Cena, jaka mnie interesuje za komplet to 450 zł.
Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie, okolice Placu Teatralnego lub w Piasecznie. Ewentualna wysyłka na koszt kupującego.