Witam,
Do sprzedanie mam PNA (urządzenie do nawigacji) GoClever 5066.
Jest to najlepsza wersja tego modelu, posiada:
Ekran WVGA (800x480), transmiter FM, Bluetooth i oczywiście WinCE, którego bez problemu udało mi się odblokować.
Urządzenie zostało użyte dosłownie kilka razy, z Automapą. Czemu tylko kilka razy? Bo doszedłem do wniosku, że nawigacja jest mi niepotrzebna.
A teraz kilka słów wyjaśnienia czemu tak tanio:
Urządzenie kupiłem nowe, z całym zestem, po jakimś czasie zauważyłem jednak, że nie lubi ono wyjmowania i wkładania karty MicroSD (czasami potrafi nie wykryć karty). Nie chciało mi się odsyłać go do serwisu, postanowiłem rozkręcić je z myślą naprawy, niestety, dociśnięcie portu czy przedmuchanie go nie pomogło. Ja dodatkowo uszkodziłem naklejkę z tyłu urządzenia myśląc, że jest pod nią śrubka, zgubiłem też rysik i ładowarkę samochodową.
Ale teraz najważniejsze: nawigacja w większości przypadków wykrywa kartę MicroSD wręcz bezproblemowo. Wszystko działa dokładnie tak jak powinno. Jestem pewien, że gdyby nawigacja była mi potrzebna, zostałaby u mnie.
Do nawigacji dołączam kartę MicroSD 2GB (na którą trzeba wgrać program do nawigacji), kabel miniUSB (podłączamy go do komputera, ładowarki sieciowej lub samochodowej z wyjściem USB), oryginalne szmaciane etui na urządzenie oraz oczywiście uchwyt samochodowy.
W razie pytań proszę śmiało pisać, chętnie odpowiem.
Zapraszam do zakupu!

Cena: 85zł