ASUS Transformer TF101 16GB Gwarancja + DOCK, Poznań
Sprzęt
na gwarancji (do sierpnia 2013 r.) w stanie
bliskim ideałowi - używany głównie w skórzanym etui.
Drobne ryski na krawędziach i stacji dokującej wynikające z normalnego użytkowania.
A tu link do
aukcji na Allegro. Zdjęcia załączone do aukcji.
W skład sprzedawanego zestawu wchodzą- Tablet TF101 16 GB (wersja "brązowa")
- Stacja dokująca (dock) ze zintegrowaną baterią
- Komplet wyposażenia z pudełka - zasilacz z kablem usb, dokumentacja, dowód zakupu
Why ? :-)Jestem bardzo zadowolony z tego tabletu szczególnie, że jest on moim pierwszym androidowym tabletem. Nie mam najmniejszych nawet zastrzeżeń do jego wykonania, wydajności, stabilności itd. Przez ostatni miesiąc używałem go bez dock'a, z którym go nabyłem i skłaniam się ku jakiemuś mniejszemu i lżejszemu tabletowi.
Początkowo chciałem kupić Galaxy Taba 8.9", trafiła się okazja na TF101 z dock (i nie żałuję zakupu) niemniej czas na mniejszy ekran 7-8". Nie jestem gotowy na zamianę z dopłatą, chyba, że byłoby to coś z ekranem 7-8" w bardzo dobrej cenie - mniej niż 600 zł (i najlepiej z dwoma rdzeniami

).
CenaW cenie zbliżonej ceny
nowego Transformera (bez dock) proponuję egzemplarz
z dockiem będący jeszcze przez kilkanaście miesięcy na gwarancji. Sprzęt nie był serwisowany i działa prawidłowo. Zdjęć nie dodaję, i tak nie pokazały rysek czy minimalnych śladów zużycia.
Etui (nie jest wliczone w cenę, ale może zostać dołożone po uzgodnieniu ceny)Pozwala na dostęp do wszystkich portów tabletu i głównie w ten sposób tablet był używany. Etui jest bardzo solidne, ma plastykowe ochraniacze krawędzi tabletu i pozwala na ustawienie tabletu na stole bez docka pod dwoma kątami w orientacji poziomej i pionowej. W cenie poniżej 150 zł nie udało mi się znaleźć niczego lepszego. Aby podłączyć dock należy wyjąć tablet z etui.
EkranEkran nie ma wad charakterystycznych dla pierwszych serii TF101 polegających na występowaniu plam w podświetleniu. Brak bad-pixeli, drobne, zauważalne tylko “pod światło” ryski na wyświetlaczu.
OprogramowanieZainstalowany Android 4.0 ICS - [ROM] Revolver 4 by Gnufabio. Działa zauważalnie szybciej niż rom stockowy (szczególnie w porównaniu Android HoneyComb). Na życzenie kupującego może zostać przywrócony fabryczne firmware (bez root i bez CWM). Zainstalowane ClockWorkMod Recovery dzięki czemu zmiana firmware na alternatywne jest stosunkowo prosta. Nie ma problemu z przywróceniem romu stockowego.
OdbiórPreferowany odbiór osobisty w Poznaniu.
Wysyłka pocztą priorytet jako przesyłka wartościowa.
Możliwość wysłania kurierem po uzgodnieniu warunków.
Kontakt- mlewand69@gmail.com
- gadu 9115238
Edit2012-03-23 Zmiana ceny, usunąłem etui. Dodałem zdjęcia.