Witam.
Mam do sprzedania HTC Touch Pro. Telefon używany przeze mnie przez niecałe 2 lata, zakupiony w mPunkcie (fabrycznie bez simlocka, edycja HTC - nie żadna brandowana), posiadam fakturę zakupu.
Wgrany oryginalny ROM RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R_Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship (wgrałem dzisiaj, jest na etapie "kliknij na ekran żeby zacząć", więc tak, jak fabryka wypuściła, można sobie poustawiać według upodobań). Wgrany także HARD SPL jeśli ktoś się chce bawić w podmianę ROMu.
Telefon w 100% sprawny, nie zniszczony, dbałem o niego

Telefon można odebrać w Warszawie (Wola lub centrum), mogę także wysłać (według cennika poczty / kuriera).
Kontakt - tel. 603801107 lub email kocureq@kocureq.com
Płatność przelewem lub paypalem, gotówka przy odbiorze osobistym, nie wysyłam za pobraniem.
W zestawie jest:
Telefon HTC Touch Pro (Raphael) z nałożoną folią Brando

Karta microSD 2 GB
Podstawka ładująco-synchronizująca na biurko, z miejscem na drugą baterię

Dwie baterie (oryginalna HTC i zamiennik)

Zestaw słuchawkowy HTC z pilotem (sterowanie odtwarzaczem muzyki i telefonem) i wejściem na normalne słuchawki

Futerał oryginany HTC w stanie używanym (ale za to telefon się nie porysował

)

Aktywna (z zasilaczem) głowica do uchwytu samochodowego Brodit. Głowicę montuje się do dowolnego ramienia na 4 łapki, jest to standardowe rozwiązanie i można sobie dobrać ramię jakie się chce (elastyczne, sztywne, mocowane do deski rozdzielczej itp.)

Wszystko zapakowane w oryginalne pudełko HTC, można dać na prezent

Cena? Chciałbym 900 zł, ale jeśli ktoś chce zaoferować mniej - proszę bardzo
Po??czone: Kwiecień 30, 2010, 22:41:50
Znalazłem jeszcze oryginalny zestaw słuchawkowy od HTC, dorzucam