[Zamienię] Htc HD2 z Otterbox Defender na Motorola Defy

• 0 Odpowiedzi
  • 1380 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline IWANEQ11

• 250
  • Sprzęt: Hp Rx3715, Htc Kaiser, HTC HD2
Opis mojego sprzętu:
Htc Hd2 z Orange, lecz bez simlocka (simlock zdjęty kodem od Orange u nich w salonie). Pozostał jeszcze niecały rok gwarancji (ile mogę sprawdzić, papiery mam gdzieś w pudłach razem z pudełkiem od telefonu) - dokładam kopię faktury zakupu. Stan idealny/bardzo dobry. Praktycznie brak jakichkolwiek oznak użytkowania, z racji zastosowania od nowości obudowy Otterbox Deffender. Proszę nie myśleć, że sprzęt był katowany z racji zastosowania tejże obudowy. Po prostu lubię mieć super zabezpieczony sprzęt, który mogę tak jak teraz odsprzedać/zamienić przyszłemu nabywcy w stanie niemal nienaruszonym. Ponadto dzięki tej obudowie jest możliwość super wygodnego noszenia telefonu na pasku (jak na kaburze - tylko wygodniej (: ). No i sam wygląd obudowy jest przecudny;) Zresztą zorientowani wiedzą o co chodzi.

W skład wchodzi pełen zestaw od Orange:
- Htc HD2;
- Zestaw słuchawkowy (sprawdzony tylko, czy działa - dalej nieużywany);
- pokrowiec - wsuwka;
- inne papiery, pudełko itp. o czym nie pamiętam;
- Otterbox Deffender.

Obecnie jest wgrany rom: blackSideDown 2.03.23139.

Co do wad. Jest jedna, która mi nie przeszkadza w użytkowaniu, ale nie chce nic ukrywać. Nie dotyczy to samego telefonu tylko Deffendera, którego "wbudowana" osłonka na ekran, nie przystaje dokładnie do ekranu (jest efekt jakby nie dokładnie przyklejonej folii ochronnej), wcześniej tak nie było, osłonka przylegała idealnie, stało się to po zdjęciu obudowy chyba 4 raz z telefonu. Aczkolwiek, nie przeszkadza to w ogóle w użytkowaniu telefonu (jest to tylko kwestia wizualna). Co więcej większość użytkowników tej obudowy usuwa tą "szybkę" i przykleją folię na ekran - być może przyszły użytkownik, będzie chciał tak zrobić wtedy problem zniknie. Ponadto pewnie da się to zrobić inaczej - podkreślam nic z tym nie kombinowałem, bo nie przeszkadzało mi to nadto i wydaje mi się, że to kwestia jakiejś elektrostatyki tej "szybki".

Ze sprzętem nigdy nie maiłem problemów, nigdy nie był serwisowany itp. obchodziłem się z nim jaj z jajkiem.

Czego oczekuję od Motorolii Defy:

- Najchętniej nowa (jak najnowsza data produkcji) pozbawiona wadliwego głośnika itp. Pełen zestaw bez simlocka, z gwarancją.
- Czerwona soczewka aparatu,a czarna obudowa telefonu.

Ponadto z racji dodawanego Deffendera, liczyłbym na dopłatę 130 zł bym mógł sobie kupić kolejnego do Defy:)

Niestety chciałbym się zamienić z ręki do ręki i w grę wchodzi praktycznie tylko Warszawa ewentualnie najbliższe okolice.

W razie pytań, proszę pytać tutaj lub na alien11(at)poczta.fm

« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2011, 18:16:32 wysłana przez IWANEQ11 »