[USZKODZONY]Samsung Innov8 (i8510) z lekką wadą

• 0 Odpowiedzi
  • 1979 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline I_Mat

• **
  • 217
  • dunno
  • Sprzęt: spełnia normy
[USZKODZONY]Samsung Innov8 (i8510) z lekką wadą
« dnia: Marzec 19, 2010, 13:58:51 »
Witam

Na sprzedaż mam Samsunga Innov8 z lekką wadą w postaci uszkodzonego złącza słuchawkowego*

Stan określam na db-, jest to telefon używany przez 1,5roku; zdjęcia znajdują się TUTAJ
Podstawowe dane techniczne:
-naprawdę niezły aparat 8MPx
-GPS
-Bluetooth, WiFi
-Symbian s60v3 FP2 j.angielski
-wbudowane 8Gb pamięci

Telefon zakupiłem na allegro niedawno, poprzednia właścicielka używała go ponad 1,5roku, dlatego tez mogę tylko udzielić gwarancję rozruchową 5-7dni; brak dowodu zakupu, czy możliwości wystawienia f-vat.

Wyposażenie:
-oryginalne pudełko
-kabel USB
-ładowarka z angielską wtyczką

*uszkodzenie gniada polega na tym, że cały czas coś zwiera i dlatego po włączeniu telefonu od razu należy anulować wybór słuchawek/kabla tv-out aby nie przełączył dźwięku tylko na to wyjście; jak podłączałem słuchawki to działał tylko jeden kanał; w skrócie wyjście najlepiej wymienić (bo wątpię aby dało się je rozłożyć). Po anulowaniu wszystko jest ok, innych wad nie zaobserwowałem

kontakt:

cena: 480zł + koszty wysyłki (ew. odbiór w Krakowie lub w czasie świąt Tomaszów Lubelski); nie wykluczam negocjacji ceny oraz możliwa zamiana na jakiś inny telefon (wymagam aby miał androida/windowsa mobile; telefony bez systemu raczej nie wchodzą w grę) ale dopłata z mojej strony raczej odpada (no chyba, że okazja stulecia ;) )

Połączone: [time]Marzec 20, 2010, 20:04:30[/time]
nowa cena : 430zł, zamianę poszerzam o telefony z symbianem (s60v3/5)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 12:34:19 wysłana przez tomaszkap »