Po długim czasie rozstaję się z moim G1, który zaraził mnie chorobą zwaną Android

Kilka słów o sprzedawanym egzemplarzu:
Technicznie całkowicie sprawny, wizualnie stan oceniam na bdb-/db+. Poniżej załączam zdjęcia - jak widać posiada kilka śladów powstałych ze zwykłego użytkowania, mianowicie: koło znaczka ery z przodu ryska na kilka mm, 2-3 małe ryski na ekranie (niewidoczne podczas użytkowania), lekko pęknięta szybka na tylnym panelu (nie ma obawy, że wypadnie - jest tak już od kilku miesięcy).
Zdjęcia:
http://hotfile.com/dl/108977672/dbb8209/G1.rar.html

Daję to co dał producent - karton, ładowarka, kabel usb, słuchawki, instrukcja. Telefon działa na zamienniku baterii, gdzieś powinienem mieć oryginalną, jednak trzyma dość krótko.
Sprzęt kupiłem poprzez nasze forum (jak komuś zależy mogę odnaleźć nick forumowicza od którego kupowałem), posiadam do niego niepodbitą gwarancję (czyli de facto jest bez gwarancji).
Preferuję wpłatę na konto i wysyłkę ubezpieczoną przesyłką pocztową. Mogę wystawić na Allegro ale wtedy doliczam koszt wystawienia i sprzedaży aukcji. W ostateczności możliwy odbiór osobisty po wcześniejszym uzgodnieniu.
Nie wystawiam faktur VAT.
Kontakt: PW, forum (odczytuję od razu), telefon: 660066006.
Cena:
260zł + przesyłka