Witam,
Sprzedam lub najchętniej zamienię się na coś bez klawiatury. Telefon w bardzo dobrym stanie, zadbany, kupiłem go na allegro, tydzień temu. Telefon zakupiłem od pierwszego właściciela. Wyświetlacz w idealnym stanie, jedynie na krawędzi telefonu zrobiła mi się mało widoczna malutka ryska, telefon prawie w takim samym stanie jakim kupiłem na allegro. Do telefonu jest dołączona druga bateria używana tylko kilka razy(identyczna jak oryginalna, wszystkie napisy z obu stron takie same z hologramami, więc chyba też jest oryginalna, w zasadzie nie mogę ich odróżnić teraz) i karta pamięci Sandisk 4GB. Gwarancja na 24 miesiące podbita została 13 kwietania 2010 roku, telefon kupiony w Play, bez simlocka. Nie ingerowałem w rom, jedynie zainstalowałem roota programem (SuperOneClickv1.5.4-ShortFuse).
Możliwość odbioru osobistego w Warszawie od pon-pot po godzinie 16-tej najlepiej w centrum. Możliwość wystawienia telefonu na allegro.
W razie pytań proszę pisać na gg: 1123765
mail: hubson812@o2.pl
telefon(w ciągu dnia do godziny 16-17 preferuję sms): 793 018 343
W skład zestawu wchodzi:
- telefon Milestone
- pudełko, papiery itp.
- karta gwarancyjna i dowód zakupu
- karta pamięci 4GB
- słuchawki(nieużywane)
- ładowarka -kabel USB
- dodatkowa bateria używana kilka razy(identyczna jak oryginalna, która była z telefonem)
linki do zdjęć z aukcji allegro z której kupiłem telefon.