[Sprzedam/Zamienię] HTC Desire

• 5 Odpowiedzi
  • 1764 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Carlito

• **
  • 163
  • Sprzęt: HTC Artemis
[Sprzedam/Zamienię] HTC Desire
« dnia: Marzec 25, 2011, 11:12:47 »
Sprzedam HTC Desire. Sprzęt nowy, nieużywany, otrzymany dzisiaj (25/03/2011), nie włączony "ni razu" (nawet - jak to niektórzy piszą - w celu sprawdzenia czy działa  :wink:). W zestawie: pudełko z zawartością i oczywiście wszystkie potrzebne papiery. Pochodzenie - Play.
Cena: 900,00zł. + kw. Wysyłka PPUP czyli Poczta Polska Ubezpieczony Priorytet (dla klubowiczów wysyłka gratis). Tylko wpłata na konto. Możliwy odbiór osobisty: Kętrzyn, Olsztyn, Giżycko. Nie wystawiam faktury.

Ewentualna zamiana: TYLKO na HTC HD2 - może być używany ale w stanie idealnym,  bez żadnych rysek, nawet tych, co to "nie przeszkadzają w codziennym użytkowaniu", z dokumentem zakupu i gwarancją, z polskiej dystrybucji i koniecznie z WinMo (może być jakiś mod, byle stabilny ale najlepiej oryginalny). Za nowy jestem gotów dopłacić - kwota do ustalenia. Pytania i inne rzeczy via PW lub "emalia".
Pozdrawiam.

*

Offline Scarface828

• **
  • 239
  • Sprzęt: Milestone, Wildfire, HD2
Odp: [Sprzedam/Zamienię] HTC Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 26, 2011, 19:44:19 »
Carlito - powiedz mi jakie ekrany maja teraz Desire z Play? Dają Super LCD czy dalej AMOLEDy?

*

Offline Carlito

• **
  • 163
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2011, 05:00:27 »
Nie wiem. Na pudełku nic na ten temat nie ma, zatem musiałbym go uruchomić a tego z oczywistych względów nie zrobię. Najprawdopodobniej sprzęt jutro pojedzie do nowego właściciela - tę przyjemność zostawiam jemu.
Tak więc wybacz, że nie zaspokoję Twojej ciekawości - chyba, że chciałeś mnie "złapać"...  :P
A poważnie: czytałem gdzieś, i to dość dawno, że nowe egzemplarze mają SLCD i że jakoś to można ustalić po numerze serii. A kto wie, może być też, że Play czyści magazyny i wypycha stare "złogi" (coś ostatnio silniej promują Desire), więc jest teoretyczna możliwość że się trafi AMOLEDa. Dla mnie jednak to obecnie bez znaczenia.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2011, 09:51:52 »
Jak na pudełku nie jest napisane AMOLED (przy parametrach wyświetlacza) to znaczy że jest SLCD

*

Offline Scarface828

• **
  • 239
  • Sprzęt: Milestone, Wildfire, HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2011, 17:44:58 »
Nie chciałem cię złapać :) Po prostu sam chce kupic Desire, ale z SLCD :)

*

Offline Carlito

• **
  • 163
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 31, 2011, 07:38:34 »
Nieaktualne, do zamknięcia.