Mam do sprzedania HTC Desire. Telefon jest w pełnym komplecie z Orange. Kupiłem go nie dawno, po czym ściągnąłęm simlocka kodem. Ekran AMOLED. Wgrany był CM7, ale są z nim pewne problemy, że przy obciążeniu się zrestartuje. A po restarcie lub włączeniu i tak nie wiem czy się rom załaduję. Często stoi na logu HTC. Bateria ogólnie powinna wytrzymać 1-2 dni normalnego użytkowania. Telefon w stanie wizualnym dostatecznym, trochę poprzecierana farba i pęknięta szybka aparatu. Sprzedam, ew wymienię za ewentualną dopłatą za Defy, HD2, Nexus itp. Jak ktoś by miał jakieś znajomości to by mógł spróbować wypełnić gwarancję, przywrócić oryginalne oprogramowanie i dać do serwisu. W sam raz nadaję się też na części. Prócz tego resetowania się i inne problemy z ROMem, jest sprawny. Był też problem z ładowaniem na wyłączonym telefonie. Z poziomu systemu już było ok. Można normalnie korzystać z telefonu. Mnie to wkurza i sprzedaję dalej. Sprzedaję jako uszkodzony, nie przyjmuje zwrotów. Najlepiej odbiór osobisty w Krakowie.
W komplecie: Telefon, bateria, klapka, pudełko, słuchawki, niepodbita gwarancja, kabel USB, ładowarka.
Aktualnie stoi na logo HTC, do recovery też nie zawsze wchodzi. Wejście do bootloadera/fastboota nie stanowi problemu
Zdjęcia będą jutro
AukcjaKontakt Aukcja / dpanikb na serwerze gmail[.]com / GG 88 59 554