Witam serdecznie.
mam na sprzedaz della d620 , 2gb ram, magnezowa obudowa, dysk bodaj 60 gb - sprawdze, ale na pewno nie mniejszy ! magnezowa obudowa, stan - zaryzykowalbym stwierdzenie ze BDB, moze z minusem. wiadomo, troche zakurzony. zwiasy trzymaja, maja minimalny luz, ale sa stabilne. bateria trzyma pod windowsem 7 okolo poltorej godziny, jak sie dogadamy to dorzuce jeszcze jakas baterie o mniej wiecej takim samym czasie pracy, badz, jesli znajde, baterie powiekszona, prawie nowa, ktora sie zagubila gdzies w niewyjaniosnych okolicznosciach. stiker windows xp pro.
cena - mysle ze 650 pln bedzie cena wyjsciowa, jestem mocno ugodliwy , i mocno cisnie mnie na pieniadze. rozwaze wymiane na inne urzadzenie, dogadamy sie.
kontakt poprzez telefon 531 903 003 , o kazdej porze dnia i nocy , sms, polaczenia glosowe , wedle uznania.
//znalazlem powiekszona baterie, byla kupiona nowa, ostatnio wytrzymala ponad 4 godziny bez wifi na maksymalnym podswietlniu , przy ogladaniu filmow na wyjezdzie, pod windowsem 7 na profilu zrownowazony.