Sprzedam
Palm Pixi Plus (czyli GSM + WiFi). Przywieziony z UK, bez simlocka, klawiatura oczywiście QWERTY. Stan bardzo dobry, mikro ryski widoczne na przednim panelu wyłącznie patrząc pod światło. Niestety poniższe zdjęcia wyszły dość słabo, obiektyw który miałem założony do aparatu jak widać nie nadaje się do tego typu zdjęć (głębia ostrości). Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia na życzenie poważnie zainteresowanego zakupem.
W komplecie:
- Palm Pixi Plus 8GB
- ładowarka UK + adapter
- kabel USB
- pudełko wraz z instrukcjami
- 4 tylne panele (1x zwykły, 3x touchstone), jeden z czarnych paneli typu touchstone w słabym stanie, reszta bez zarzutu
- zepsuta ładowarka touchstone, niestety nie jest to zbyt udana konstrukcja. Miałem dwie sztuki, jedna była uszkodzona od nowości, druga zepsuła się po kilku miesiącach użytkowania.
W zestawie powinny być jeszcze słuchawki, na razie nie mogę ich znaleźć, ale na pewno gdzieś jej mam, będę szukać.
Zdjęcia:

Cena za całość do 200zł + koszty przesyłki (jestem elastyczny - kurier, paczkomat, poczta, odbiór osobisty).
Ostatnio goły Pixi Plus poszedł na Allegro za ponad 200zł, więc myślę, że cena za taki komplet jest ok -
http://allegro.pl/hp-palm-pixi-plus-webos-100-sprawny-bez-simlocka-i2683724173.html