Do sprzedania jak w temacie , uzywany Dell Streak 5" , czyli z GSM.
Posiadam cały komplet czyli: pudełko , telefon , bateria , kabel do ładowania USB i ładowarkę sieciową z przejściówką z angielskiej oraz uchwyt do auta , karta 16GB , słuchawki.
Teraz na temat samego telefonu
Niestety upadł mi na kamień i rozbiła się gorilla glass , tak w dolnym rogu z kilkoma nitkami wzdłóż całej wysokości ekranu. Uszkodzeniu uległ tylko i wyłącznie gorilla glass , samo LCD i dotyk działają normalnie i są w 100% sprawne. Uszkodzenie widoczne na zdjęciach , w celu potwierdzenia , że TYLKO uszkodziło się gorilla glass.
Wyświetlacz został wymieniony i działa idealnie i jest praktycznie w idealnym stanie , może ma ze 4 mikroryski , których praktycznie wogóle nie widać.
Ogólnie stan wizualny jest dobry , nie ma jakichś wytarć lakieru , czy coś w tym stylu , są na tylnej obudowie lekkie "obcierki" wynikające tylko i wyłącznie z nienoszenia go w pokrowcu i normalnego użytkowania , upadek nie miał z tym nic wspólnego.
Reszta akcesoriów w stanie bardzo dobrym. Ekran świeci bardzo jasno i wyraźnie.
Bateria niestety jak to w każdym takim smartfonie nie potrzyma nam za długo , a większy ekran niż u pozostałej konkurencji niestety nie pomaga Dlatego przy sporym użytkowaniu nawet nie marzcie , że Dell wytrzyma dłużej niż do wieczora i to mówię uczciwie .
Jeśli ktoś sporadycznie w ciągu dnia będzie katował Della , to wtedy jest szansa na 1,5 do MAKS 2 dni , ale to już tylko i wyłącznie przy rozmawianiu bez wifi czy gps
Telefon sprawuje się wyśmienicie i nie ma z nim żadnych problemów , wszystkie programy śmigają , filmy divx itp. również działają bez zająknięcia , filmy hd 720i , raz chodzą płynnie , raz coś się zatnie , być może winne kodowanie dane filmu.
W gry zanadto nie gram , ale kurczaki i inne podobne działają bez problemu , bo synek na nich gra Z takich bardziejszych gier grałem chwilę w Samurai coś tam , taka 3d gierka i działała płynnie i bez problemu
Rozmawia się przez tą "cegłę" również dobrze i nie trzeba go trzymać dwoma rękami , wielkość.......... kwestia przyzwyczajenia , no chyba , że ktoś patrzy na opinię znajomych to wtedy oczywiście lepiej wybrać Dżihadfona
Głośniczki grają wyraźnie i głośno , o niebo lepiej niż w DHD , którego miałem poprzednio , a także lepiej od Dżihadfona 4 , które również posiadałem.
Dlaczego sprzedaż ?? Ponieważ nudzą mi się telefony szybko i chcę coś innego

Galaxy NOTE

Jedynym mankamentem o ile tak można to nazwać , to brak plastiku w gnieździe ładowania , ale KOMPLETNIE TO NIE PRZESZKADZA W NICZYM , trzeba tylko delikatnie wkładać wtyk od ładowarki i TYLE

Kontakt
gg: 4538029
kom: 510-248-742
email: ivo.zarzycki@tell.pl
CENA : 900zł NA TERENIE KRAKOWA I OKOLIC DOSTAWA GRATIS!!! I EKSPRESOWO