Witam!
Mam do sprzedania Toshibę G910. Stan telefonu oceniam na idealny-/bdb+ jak kto woli. Jedynym mankamentem jest delikatna(płytka) ryska na wyświetlaczu, którą zrobiłem rysikiem - w normalnym użytkowaniu w ogóle jej nie widać. Po tym "incydencie" zacząłem stosować folie ochronne przy czym dwa dni temu została naklejona zupelnie nowa. Stan obudowy oceniam na idealny - nie ma żadnych zadrapań, rys, otarć, dosłownie jak z salonu

O wadach i zaletach tego PDA nie będę wspominał, ponieważ każdy zainteresowany powinien wiedzieć z czym ma do czynienia. Od siebie dodam, że telefon bardzo dobrze współgra z Automapą - fix niekiedy po ok 5 sec, najdłużej 30sec - 1 minuta.
Toshiba 910 jest ze mną od marca 2010 kiedy dostałem ją w rozliczeniu za nienaprawioną g500. Niestety nie posiada już gwarancji.
Zestaw zawiera:
- telefon
- ładowarka sieciowa
- ładowarka samochodowa
- kabel USB
- karta pamięci 2GB Kingstone
- zestaw słuchawkowy
- mata antypoślizgowa
- pudełko wraz z wszystkimi instrukcjami, plytką z windowsem itd
Powód sprzedaży?
Myślałem, że po nokii N-GAGE nie będą mi przeszkadzać duże telefony a jadnak zaczęło mnie trochę denerwować wieczne noszenie ze sobą takiego klocka (n-gage chociaz był lżejszy).
W razie zainteresowania proszę pisać a prześlę zdjęcia, jakieś dodatkowe info o którym zapomniałem.
gg 9861636
email: radek.stelmach@gmail.com
Cena: 400 zł (do negocjacji)PS. Mogę wystawić telefon na Allegro.