[SPRZEDAM] Sony Ericsson Xperia X1 stan idealny + Automapa + miniSDHC 8GB

• 3 Odpowiedzi
  • 1047 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dawkol-d1

• 9
  • Sprzęt: Asus A636
Witam,
Mam do zaoferowania smartfon Sony Ericsson Xperia X1. Telefon jest w stanie bardzo dobrym (biorąc pod uwagę stan podobnych telefonów na allegro to mój jest w stanie idealnym). Posiada oryginalną folię na wyświetlaczu. Sprzedaję cały komplet, tj. pudełko, telefon, oprogramowanie (Windows Mobile 6, Microsoft ActiveSync itd.), 2 oryginalne rysiki, ładowarkę z kablem usb, słuchawki, przejściówkę na inne słuchawki, zestaw zapasowych gumek do słuchawek, dokumety itp. itd.
Dodatkowo w skład zestawu wchodzi oryginalna Automapa 3D oraz karta pamięci miniSD-HC 8GB.

Telefon obecnie ma wgrane oprogramowanie Windows Phone, Windows Mobile 6 jak już pisałem znajduje się na płycie, także można go w każdej chwili wgrać. W telefonie nie ma simlock'a, więc działa on w każdej sieci. Telefon jest na gwarancji- posiada on 24-miesięczną gwarancję producenta. Telefon został zakupiony mniej więcej w lutym/marcu tego roku, także gwarancja jeszcze trochę czasu będzie aktualna ;)

Tutaj specyfikacja oraz zdjęcia telefonu: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/x1?lc=pl&cc=pl#view=overview

Realnych zdjęć na razie nie posiadam, gdyż nie mam dostępu do aparatu (dopiero co ukradli mi lustro), jak załatwię aparat, to porobię jakieś szczegółowe fotki.
Telefon sprzedaję, gdyż chcę powrócić do prostszego w obsłudze, tradycyjnego telefonu typu Nokia 6303.

Cena: 550zł- za ładny uśmiech może się lekko potargujemy :mrgreen: ;

*

tomwil

Odp: [SPRZEDAM] Sony Ericsson Xperia X1 stan idealny + Automapa + miniSDHC 8GB
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 12, 2010, 10:16:49 »
skąd jesteś?

rezerwuje jak na razie :)

no i ładnie uśmiecham :D
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2010, 12:32:27 wysłana przez tomwil »

*

Offline dawkol-d1

• 9