[SPRZEDAM][ALLEGRO] NOWY Tablet Lenovo Ideapad A1 - 7", 16Gb, GPS, 1024x600

• 9 Odpowiedzi
  • 2260 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline paulo

• **
  • 246
  • Sprzęt: HTC SENSATION
Witam!

Mam do sprzedania fabrycznie nowy tablet firmy Lenovo , model Ideapad A1. Sprzęt jest całkowicie nowy, objęty roczną gwarancją producenta.

W odróżnieniu od większości sprzedawanych tabletów tej firmy ten wyposażony jest w 16 Gb wewnętrznej pamięci. Dodatkowo posiada on 1 Ghz procesor, ekran o przekątnej 7" o bardzo dobrej rozdzielczości 1024x600, GPS, slot na karty pamięci.

W zestawie ładowarka, kabel do podłaczenia do komputera, pudełko.

Sprzęt dostępny na Allegro pod adresem:

http://allegro.pl/lenovo-ideapad-a1-16gb-jedyny-na-allegro-nowy-i2107229702.html

Na hasło PDAClub - wysyłka gratis.

Poniżej zdjęcie oferowanego przeze mnie sprzętu:

Kontakt: poprzez Allegro, ew. telefon 790404090 lub GG: 1521349

Pozdrawiam

:: paulo :: happy HTC SENSATION user :: GG 1521349 ::

jakiś upust przy odbiorze osobistym ?  :wink:
mógłbyś mi powiedzieć, jak to się sprawuje ?
'Jeśli twoja religia warta jest zabijania zacznij proszę od siebie.' - Gerry Duggan

- Jak może przetrwać kraj, który karze podatkiem człowieka pracującego, a nagradza zasiłkiem dla bezrobotnych ludzi obijających się ... - Janusz Korwin - Mikke

*

Offline paulo

• **
  • 246
Myślę, że da radę parę złotych spuścić. Na pewno to co by Allegro prowizję wzięło ..

Sprzęt jest OK. Sam sobie sztukę zostawiłem. Spokojnie sprawuje się jako taki kanapowiec, jak nie chce mi się laptopa wyciągać. Sprawdzić pocztę, przejrzeć newsy, pograć. Na ostatnim wyjeździe sprawdził się jako przenośny odtwarzacz filmów dla mojej córki (bez problemu czyta zarówno xvid jak i mkv) oraz nawigacja. GPS chwyta bardzo szybko, kwestia praktycznie kilkunastu sekund. Aparat jest nie za specjalny i na niewiele się może przydać. Już bardziej ta przednia kamerka do Skype jest w moim przypadku częściej wykorzystywana.

jeszcze tylko jedno pytanie ... ma to 3g i wifi ?
'Jeśli twoja religia warta jest zabijania zacznij proszę od siebie.' - Gerry Duggan

- Jak może przetrwać kraj, który karze podatkiem człowieka pracującego, a nagradza zasiłkiem dla bezrobotnych ludzi obijających się ... - Janusz Korwin - Mikke

*

Offline paulo

• **
  • 246
Tylko WiFi. W tej cenie ciężko coś dostać z modemem :-)

*

Offline lemar123

• 2680
  • Sprzęt: Samsung A5
gdybym nie kupił transformera, to kto wie ...
może być lepsze niż kindle

*

Offline crowgsm

• **
  • 158
  • Sprzęt: iphone 3g 8GB  BB 8900
sprzęt fajny tylko można go w vobisie kupić za 10 zł mniej  :P :ok: wczoraj go oglądałem w Toruniu

*

Offline paulo

• **
  • 246
W Vobisie jest wersja 2Gb. Ja sprzedaję sprzęt z wbudowanymi 16Gb. Stąd wyższa cena.

Pozdrawiam
paulo

*

Offline paulo

• **
  • 246
Podbiję temat gdyż wczesniejsza aukcja się skończyła. Została mi tylko 1 sztuka tego tabletu.

Cena uważam bardzo atrakcyjna: 839 PLN

http://allegro.pl/lenovo-ideapad-a1-16gb-jedyny-na-allegro-nowy-i2160053113.html

Zapraszam / paulo

*

Offline paulo

• **
  • 246
Odp: [SPRZEDAM][ALLEGRO] NOWY Tablet Lenovo Ideapad A1 - 7", 16Gb, GPS, 1024x600
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 12, 2012, 15:28:16 »
Ponownie podbiję temat, gdyż tamta aukcja skończyła się sprzedażą. Mam jeszcze jedną sztukę do sprzedania, dostępną pod poniższym linkiem:

http://allegro.pl/lenovo-ideapad-a1-16gb-jedyny-na-allegro-nowy-i2202674100.html

W razie pytań: GG - 15212349 lub PM

Pozdrawiam

paulo