Witam! Sprzedam Samsunga i780. Został on przeze mnie zakupiony w sklepie internetowym 6 czerwca 2009 r.
Gwarancja wynosi bodajże 24 miesiące, dlatego zostały jeszcze lekko ponad 2 miesiące na wykorzystanie jej. Posiadam paragon zakupu. Gwarancja jest niepodbita... pisząc w tej sprawie do sklepu poinformowano mnie, że tel. mam wysłać do nich. Sklep wydaje mi się dość popularny, mam nadzieję, że nikt mnie nie zbanuje za to, że podam jego nazwę. Jest to ram.net.pl.
Samsung jest w
stanie wizualnym bardzo dobrym. Na dołączonych zdjęciach chciałem jedynie pokazać wady, tak aby kupujący wiedział dokładnie z czym ma do czynienia. W razie wątpliwości doślę kolejne. Zdjęcia starałem się zrobić w maksymalnym przybliżeniu, dlatego w normalnej odległości te wady nie są widoczne w taki sposób.
Telefon od nowości był chowany w pokrowcu, zakupiłem także do niech folię brando, którą zmieniłem standardową.
Cena jaka mnie interesuje to
300 zł. Najchętniej
odbiór osobisty w Trójmieście.
Wysyłam także po przedpłacie na konto. W związku z tym, że się nie znamy, jest to jedyny dla mnie bezpieczny sposób przeprowadzenia transakcji. Cena za przesyłkę, jak sprawdzałem na stronie Poczty Polskiej, ubezpieczona powinna zmieścić się w kwocie 20zł, minimum, jeśli dobrze spojrzałem to 11 zł. Mogę wystawić telefon na allegro, kosztami podzielimy się po połowie.
Specyfikacja telefonu dostępna jest w Internecie dlatego ograniczę się do stwierdzenia, że Samsung ma wgrany WinMo 6.0 . Można do niego wgrać WinMo 6.1 albo WinMo 6.5 (6.1 oryginalny angielski - jak wynika z tutejszego forum poświęconego Samsungowi, 6.5 nieoficjalny, ale ponoć stabilny i dobry). Samsung charakteryzuje się czasem działania na baterii
6 dób, w tym ok. 85 min rozmów oraz ok. 25 sms'ów. Mierzyłem to niecały miesiąc temu, dla celów sprzedaży.
W komplecie wszystko co dał producent, instrukcje, telefon,
dwie baterie (jedna nigdy nie używana, nigdy nie wkładana do telefonu, nie formatowana), ładowarkę i kabel do ładowania. Ponadto samo opakowanie.
Gratis dokładam kartę pamięci 2gb, wraz z paragonem jej zakupu oraz przejściówkę na słuchawki.Niewątpliwie Samsung wyróżnia się na tle dzisiejszych sprzętów bardzo dobrą budową. Nigdzie nie ma żadnych luzów, plastik nie wygląda tandetnie. Dobrze trzyma się w ręce.
W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt mailowy na pioter_gdy[at]wp.pl (oczywiście miast [at] wpisujemy @) czy też odpowiedź w tym wątku

Cena plus wysyłka obciąża oczywiście kupującego, koszty allegro, tak jak wspomniałem po połowie.
ps. oczywiście folia na wyświetlaczu się znajduje, ale jest ona już mocno sfatygowana. Pokrowiec także mogę dodać, też jest już raczej do wymiany.
Pozdrawiam i mam nadzieję na odzew

nowa cena to
275zł