HTC Magic 32A, komplet, NOWA CENA - 120zł

• 1 Odpowiedzi
  • 1278 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
HTC Magic 32A, komplet, NOWA CENA - 120zł
« dnia: Sierpień 11, 2012, 14:11:08 »
Stało się, po dwóch (jak nie więcej?) latach służenia czas się rozstać z Magicem. Jestem czwartym właścicielem, trzech poprzednich to również tutejsi klubowicze, sprzęt pochodzi z Orange PL i jest bez simlocka.
Stan wizualny - ma sporo obtarć, obić, widać na zdjęciach. Nie będę wciskał kitu że nie upadł, etc - przy paroletnim sprzęcie wiadomo że jest to nie wykonalne.
Stan techniczny - sprawny.
Wersja 32A, czyli nowsza - ta z 288MB ramu. Czyli bardziej Hero niż G1  :wink:
System to CyanogenMod 6.1.
Jakieś "ale": pierwsze chyba związane z systemem/radio - lubi się zrestartować przy nawigacji GPS, wtedy trzeba mu wyciągnąć baterię. Problemu na nieoficjalnym cyanie 7 nie było, za to tamten tak mulił, że powróciłem do CM6. Drugie - słuchawki - zgubiłem gumkę od jednej i pokrętło głośności trochę trzeszczy - ale działają.
W pudełku wszystko co było fabrycznie - magic, słuchawki, kabel USB, ładowarka, futerał, papierki. Do tego karta MicroSD 2GB.
Bateria jest również oryginalna, trzyma zależnie od użytkowania niecały dzień (transmisja danych w 3g) do dwóch (z okazjonalnym internetem).
Cena to 120zł (jak to potaniało...) + wysyłka, zgodnie z cennikiem PP (1KG, co do opcji dostosuję się, eprzesyłka wchodzi w grę jak najbardziej), tylko przelew na konto lub odbiór osobisty w Wieluniu.
Jedna ważna uwaga - wysyłka najwcześniej na koniec tygodnia (16-17 sierpnia).

Fotki:

« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2012, 12:02:36 wysłana przez Kajetan Krykwiński »

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: HTC Magic 32A, komplet, NOWA CENA - 120zł
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2012, 13:59:04 »
Nie aktualne.