No cóż, raz się żyje

Na sprzedaż wystawiam mojego ukochanego Galaxy S2. Czas jednak biegnie nieubłaganie i przy nowszych zabawkach trochę mi się już zestarzał.
Telefon zakupiony 20 maja 2011 roku w Eurortvagd (bez brandingu i simlocka). Używany intensywnie przeze mnie przez około pół roku, potem zmieniłem go na Note i od grudnia zeszłego roku praktycznie leży nieużywany. Stan techniczny idealny- nigdy nie było z nim żadnych problemów. Wizualnie bardzo dobrze, a jak na jego wiek to praktycznie rewelacyjnie

Są jakieś ryski na dolnej części tylnej obudowy i na ramce, ale ekran idealny (opis niżej). Obecnie wgrany CM 9, ale mogę wgrać cokolwiek na życzenie kupującego, mogę też przywrócić fabryczny soft i wyzerować licznik.
W zestawie:
- telefon,
- bateria 2000mAh z tylna klapką (oryginał),
- oryginalna bateria 1650mAh (praktycznie nieużywana- kupiłem powiększoną kilka dni po zakupie telefonu i używałem tylko jej),
- pudełko z papierami,
- słuchawki,
- kupa różnych etui, wieczorem postaram się porobić ich fotki.
Nie mam oryginalnej ładowarki- gdzieś przepadła przy przeprowadzce.
Fotki dołączę później.
Cena:
1250zł. Wiem, że na allegro można kupić i 1000zł z UK bez papierów, ale ja nie jestem handlarzem. Sprzęt jest zadbany i w świetnym stanie.
Sprzedaję za tyle, albo w ogóle.
Pytania na PW lub niżej.
EDIT:
Po dokładnych oględzinach dodaję informacje o stanie zewnętrznym.
- na szkiełku obiektywu są ryski. nie są na samym obiektywie, więc w robieniu zdjęć nie przeszkadzają, ale są.
- na ekranie są 2 kropki. nie rysy, tylko kropki, jakby ktoś nacisnął igłą. Trzeba się solidnie przyjrzeć, żeby je zobaczyć i widać je wyłącznie na wyłączonym i wypolerowanym ekranie, ale piszę o tym, żeby nie było niedomówień.
Zdjęcia chyba dopiero w weekend, bo dzisiaj za dużo whisky

EDIT2:
No dobra, jedna fotka

Od lewej:
- aluminiowy czarny Sweet Armor (20$), pięknie pasujący z powiększona baterią, bardzo elegancki
- chiński noname za 5 dolców z kickstandem, idealny do oglądania filmów, niestety nie pasuje z powiększoną baterią,
- SGP Neo Hybrid w kolorze "champaigne gold"

pasuje z powiększoną baterią (20$),
- silikonowy półprzeźroczysty Nillkin- świetne, idealnie pasujące z obydwiema bateriami etui, używane przeze mnie najczęściej (15$).
Wszystkie etui w stanie idealnym.
EDIT 3:
Nowa cena

EDIT 4:
Zdjęcia