Witam
Sprzedam X7500 brandowany przez T-mobile UK, kolor biały, sprawny detale pominę gdyż w tym serwisie każdy wie co za
sprzęt kupuję.
Urządzenie zakupiłem na E-Bay około 3 lata temu, służyło mi dzielnie jako nawigacja po europie z rożnym softem,
(jako ze technika idzie do przodu około roku jeździłem z dodatkowym GPS'em na BT - znacznie większa czułość),
dodatkowo korzystałem w pracy z dobrodziejstw WiFi czyli internetu, od około roku sprzęt po prostu leżał sobie po
przesiadce na HD2, stąd chęć sprzedaży.
Stan: bez ściemy

, używany ostro "ciężko" i non stop, poobdzierany, i porysowany, nie tragicznie ale
wyraźnie, cóż ma już z 5 lat, ekran ma wiele rys i zmatowień ale bez uszkodzeń i przebić czyli w pełni sprawny,
słowem maszyna w pełni sprawna ale NIE zadbana( nawet nie umyta), przyznam się ze nie mogę słowa powiedzieć o
klawiaturze doczepianej bo ani razu jej nie użyłem w ciągu 3 lat, sim-lock zdjęty, CID'a nie dotykałem ( po prostu
się nie bawiłem - brak czasu, a widziałem u kolegi że z dobrym ROM'em wyraźnie przyspiesza), z dyskiem nie miałem
problemów choć najbardziej się jego padnięcia w czasie eksplantacji obawiałem, bateria od nowości - słowem padaka
ale jeszcze parę godzin na czuwaniu pociągnie, osobiście używałem ogromnego battery pack'a przez USB, obecny soft to
WM 6 z wywalonymi dodatkami z T-mobile (jest to ostatni legalny upgrade z t-mobile)
W skład zestawu wchodzą:
X7500 Athena, (kalwiaturka do niej),
2 rysiki,
2 kable VGA (tak się na nie napalałem przed kupnem a razu nie użyłem),
"skórzane" etui from Hong-kong
oraz orginalna czarna saszetka,
Z uwagi na wiek urządzenia oraz moja długa nieobecność w Kraju - udzielam tylko i wyłącznie gwarancji rozruchowej -
że sprzęt jest zgodny z powyższym opisem, dla tego tez preferuje odbiór osobisty w okolicach lublina lub u kolegi w
wa-wie, przesyłkę oczywiście rozważam na wyraźne życzenie klienta czym tam sobie wybierze,
Sprzedaję, bo sprzęt po prostu leży od paru miesięcy, a pewnie komuś jeszcze posłuży.
Z polski, na parę miesięcy wyjeżdżam już w sobotę stad informuję że sprzedaje tez w innych serwisach i gazetach,
- możliwość sprzedaży przez eBay czy Allegro.
Na wszystkie pytania postaram się szybko odpowiedzieć, proszę w wątku lub ewentualnie na PW,lub na mail nicwaznego@o2.pl
i najważniejsze:
CENA DO UZGODNIENIA,
zapłata na PayPal, przelew na moje Inteligo, lub osobiście, gdzieś w moim przepastnym archiwum posiadam jakiś
świstek na WM6 oraz dowód zakupu należący do poprzedniego właściciela, lecz na chwile obecną nie potrafię tego
znaleźć, faktury nie wystawię - umowę kupna sprzedaży - nie ma problemu,
jestem elastyczny,rozpatruje wiele ofert tak do piątku max.
na koniec jeden obraz więcej niż 1000 słów:
Zdjęcia
http://yfrog.com/85mg5375jxPozdrawiam