[SPRZEDAM] HTC X7500 brand ATHENA (t-mobile UK)

• 6 Odpowiedzi
  • 1814 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[SPRZEDAM] HTC X7500 brand ATHENA (t-mobile UK)
« dnia: Lipiec 28, 2010, 11:31:23 »
Witam
Sprzedam X7500 brandowany przez T-mobile UK, kolor biały, sprawny detale pominę gdyż w tym serwisie każdy wie co za
sprzęt kupuję.
 Urządzenie zakupiłem na E-Bay około 3 lata temu, służyło mi dzielnie jako nawigacja po europie z rożnym softem,
(jako ze technika idzie do przodu około roku jeździłem z dodatkowym GPS'em na BT - znacznie większa czułość),
dodatkowo korzystałem w pracy z dobrodziejstw WiFi czyli internetu, od około roku sprzęt po prostu leżał sobie po
przesiadce na HD2, stąd chęć sprzedaży.
Stan: bez ściemy  :grin:, używany ostro "ciężko" i non stop, poobdzierany, i porysowany, nie tragicznie ale
wyraźnie, cóż ma już z 5 lat, ekran ma wiele rys i zmatowień ale bez uszkodzeń i przebić czyli w pełni sprawny,
słowem maszyna w pełni sprawna ale NIE zadbana( nawet nie umyta), przyznam się ze nie mogę słowa powiedzieć o
klawiaturze doczepianej bo ani razu jej nie użyłem w ciągu 3 lat, sim-lock zdjęty, CID'a nie dotykałem ( po prostu
się nie bawiłem - brak czasu, a widziałem u kolegi że z dobrym ROM'em wyraźnie przyspiesza), z dyskiem nie miałem
problemów choć najbardziej się jego padnięcia w czasie eksplantacji obawiałem, bateria od nowości - słowem padaka
ale jeszcze parę godzin na czuwaniu pociągnie, osobiście używałem ogromnego battery pack'a przez USB, obecny soft to
WM 6 z wywalonymi dodatkami z T-mobile (jest to ostatni legalny upgrade z t-mobile)
     W skład zestawu wchodzą:
X7500 Athena, (kalwiaturka do niej),
2 rysiki,
2 kable VGA (tak się na nie napalałem przed kupnem a razu nie użyłem),
 "skórzane" etui from Hong-kong
 oraz orginalna czarna saszetka,
Z uwagi na wiek urządzenia oraz moja długa nieobecność w Kraju - udzielam tylko i wyłącznie gwarancji rozruchowej  -

że sprzęt jest zgodny z powyższym opisem, dla tego tez preferuje odbiór osobisty w okolicach lublina lub u kolegi w

wa-wie, przesyłkę oczywiście rozważam na wyraźne  życzenie klienta czym tam sobie wybierze,
Sprzedaję, bo sprzęt po prostu leży od paru miesięcy, a pewnie komuś jeszcze posłuży.
 Z polski, na parę miesięcy wyjeżdżam już w sobotę stad informuję że sprzedaje tez w innych serwisach i gazetach,
 - możliwość sprzedaży przez eBay czy Allegro.
 Na wszystkie pytania postaram się szybko odpowiedzieć, proszę w wątku lub ewentualnie na PW,lub na mail nicwaznego@o2.pl
i najważniejsze:
 CENA DO UZGODNIENIA,
zapłata na PayPal, przelew na moje Inteligo, lub osobiście, gdzieś w moim przepastnym archiwum posiadam jakiś
świstek na WM6 oraz dowód zakupu należący do poprzedniego właściciela, lecz na chwile obecną nie potrafię tego
znaleźć, faktury nie wystawię - umowę kupna sprzedaży - nie ma problemu,
 jestem elastyczny,rozpatruje wiele ofert tak do piątku max.
na koniec jeden obraz więcej niż 1000 słów:

Zdjęcia http://yfrog.com/85mg5375jx
Pozdrawiam

*

Offline tomson

• **
  • 198
  • Sprzęt: Note 2
Odp: [SPRZEDAM] HTC X7500 brand ATHENA (t-mobile UK)
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 28, 2010, 13:56:27 »
Jaka cena??

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 28, 2010, 14:36:30 »
gdyż w tym serwisie każdy wie co za
sprzęt kupuję.

Nie wiem jaki sprzet kupujesz.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 28, 2010, 17:04:36 »
gdyż w tym serwisie każdy wie co za
sprzęt kupuję.

Nie wiem jaki sprzet kupujesz.

Niesetny nie dowiesz się, bo ja niczego nie kupuję, przeczytaj temat wątku ja SPRZEDAJE, chodziło mi o pominiecie danych takich jak rozdzielczość, 8Gb microdrive, wifi, Bt, GSM waga wymiary itp czyli takich: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/athenaameo/
Jaka cena??
do uzgodnienia, autentycznie, podaj swoją ofertę, do jutra wieczorem muszę zdecydować. Pozdrawiam

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 28, 2010, 18:25:55 »
Mozliwe, jednak napisales, ze kazdy wie jaki sprzet kupujesz, dlatego Ci tamto napisalem.

*

Offline piotrkovski

• 694
  • Sprzęt: nokia n łosiem
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 28, 2010, 19:37:17 »
Czy was też odciągają ogłoszenia w których rubryka cena jest uzupełniona: "do uzgodnienia" itp.
500,-??
Racja jest jak d**a, każdy ma swoją.

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 28, 2010, 19:47:17 »
i mnie też odciągają odpychają  :grin: :grin: 
ale naprawdę jest do uzgodnienia,
  jeżeli ktoś da do 30zł "wiecej" i tak Pan bedzie pierwszy za wiecej...cóż.. :grin:
 500 jest najwyższą  ofertą do tej pory i taką w zamyśle miałem cenę żądaną za tak poobdzieraną  :grin: :grin: Athene, proszę mi dać czas do jutra do "po południu" -  "wieczorem" - zamkną sprawę wówczas, i ewentualnie podam nr mob, to ułatwi kontakt.
Pozdrawiam
dodano:

Tak na szybko minuta filmiku działającego AMEO ( to nie ATHENA upsss - przepraszam wszystkich) w formacie AVCHD plik mts sprawnie odtwarza VLC, około 60mega filmik 720p http://antopol.net/x7500.mts
Pzdr

Dopisano:

A bateria, kabel usb, ładowarki takie gadżety znajdują się w zestawie??
niestety nie, nic ponadto co opisałem, czarny kabel usb  mini mogę dorzucić, bateria tylko ta co w urzadzeniu w stanie "dycha jeszcze"  + 5 godzin czuwania, 40 minut netu (przerwa w pracy  :grin:), ładowarki nie dostałem - ładuje z kompa z usb lub dowolnej samochodowej usb, do nawigacji potrzebowała takiej na 2000mA  :O, ciagneła  około 1000ma.
Pzdr

Połączone: Lipiec 30, 2010, 14:28:17
TEMAT ZAMKNIĘTY - x7500 sprzedany
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 14:28:18 wysłana przez unit999 »