Witam.
Sprzedaję jak w temacie:
HTC HD2 z polskiej dystrybucji, kupiony w dniu polskiej premiery (25.11.2009), ma więc jeszcze ponad 1,5 roku gwarancji. Oryginalnie bez simlocka i brandingu.
W zestawie wszystko co daje producent:
- telefon z baterią,
- słuchawki (nieodpakowane),
- ładowarka sieciowa z kablem do PC,
- karta pamięci 2GB (jak ją znajdę

)
- pokrowiec,
- papiery, instrukcje itd,
- pudełko,
- kopia FV z dnia zakupu z EuroRtvAgd na kwotę 2603zł,
Dodatkowo dorzucam gratis:
- ładowarkę samochodową- jakieś chińskie cudo z eBaya, nic szczególnego, ale działa,
- "plecki" na telefon,
- folia na ekran.
Co do tych plecków to zrobiły mi one właśnie jedyną skazę na HD2: w 3 rogach są minimalne rysy od częstego ich zakładania/ zdejmowania, nic wielkiego ale z 30-40cm je widać:

Pozostałe 2 rysy są mniejsze.
Reszta telefonu w stanie idealnym- tył idealny, ekran idealny, klawisze wciskają się tak jak należy itd.

Plecki są naprawdę fajne i wygodne, tyle, że nie należy ich zbyt często zdejmować

Urządzenie posiada wgrany HSPL i ROM z podpisu (po angielsku), na życzenie kupującego mogę wgrać dowolny inny ROM lub przywrócić fabryczne ustawienia.
Cena:
1350złNie wystawiam FV, możliwa mała negocjacja ceny. Nie interesuje mnie zamiana, nie odpisuje na propozycje typu "za 1000 biorę od ręki".
Odbiór osobisty (Gliwice lub Śląsk ogólnie), wysyłka po wpłacie z góry, albo aukcja na allegro (wtedy należy doliczyć ich prowizję). Ewentualny koszt wysyłki pokrywa kupujący.