[SPRZEDAM] [ALLEGRO] Toshiba G900 3 baterie druga obudowa komplet 350 zł

• 1 Odpowiedzi
  • 1013 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline M2SC

• 16
Witam mam na sprzedaż Toshibe G900. Telefon jest w stanie bardzo dobrym - posiada normalne ślady uzytkowania, używałem jej przez rok, została zakupiona na allegro, nie posiadam dowodu zakupu - gdy skończyła się wgarancja przez nieuwagę wyrzuciłem go. W zestawie poza telefonem, orgyinalna ładowarką, pudełkiem, makulaturą, słuchawkami i kablem usb jest jeszcze druga kompletna obudowa z klawiaturą i ze 100 % sprawnym ekranem (dotyk działa normalnie, pekniety digitizer). Oczywiście urządzenie jest bez simlocka, działa na Windows 6.0 standardowo od Play'a, nie ma problemu żeby sciagnąć sobie jakiś inny soft chociażby z seriwsu PDA Club i go zaaplikować, Jest 100 % sprawna. W razie jakichkolwiek pytań poproszę o kontakt przez mail fotolancer@wp.pl lub gg 3337576. Moge także udostepnić telefon - proszę pisać. Preferuję wpłate na konto i wysyłke priorytetm Pocztą, ale zawsze możemy sie jakoś dogadać.Niestety nie mam możliwości wystawienia faktury VAT. Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu i Włocławku po wcześniejszym ustaleniu. Aukcja BCM. Fotki można obejrzeć na aukcji. Cena350 zł plus wysyłka - mysle ze to uczciwa cena - gdyby ktos sie zdecydowałto licytuje na allegro za 350 zł i (WAŻNE) jeśli nikt nie dał wiecej kończe przed czasem , gdy padła wyższa oferta to aukcja trwa dalej
link http://allegro.pl/show_item.php?item=1265104128

*

Offline M2SC

• 16
Odp: [SPRZEDAM] [ALLEGRO] Toshiba G900 3 baterie druga obudowa komplet 350 zł
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2010, 10:06:44 »
Sprzedane, do zamknięcia :)