[Sprzedam][Allegro] Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830

• 0 Odpowiedzi
  • 947 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[Sprzedam][Allegro] Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830
« dnia: Listopad 09, 2010, 18:13:23 »
Przedmiotem sprzedaży jest palmtop Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830. Palmtop był używany przez dobre cztery, pięć lat. Na początku użytkowania został wysłany na naprawę gwarancyjną, ponieważ sam zaczął wysyłać smsy. Po wymianie płyty głównej problem już nigdy nie powrócił. Jest ona uwzględniona na karcie gwarancyjnej, którą dołączam w zestawie.

Urządzenie jak na swoje czasy bardzo funkcjonalne. Zainstalowano w nim fabrycznie Windows Mobile 5 i pakiet Office Mobile. Oprócz tego posiada funkcję telefonu i wbudowany moduł GPS. Bezbłędnie współpracuje z Automapą i innymi programami. Oprócz tego ma także wi-fi i bluetooth, które również działają bez zarzutu. Do tego wszystkiego ma dwie kamery. Jedna służy jako aparat fotograficzny, a druga do wideo rozmów. Telefonu ostatni raz używałem w sierpniu tego roku, kiedy mój HTC był na naprawie gwarancyjnej.

Palmtop przywróciłem do ustawień fabrycznych.

Urządzenie ma dwa małe minusy. Pierwszy to taki, że potrzebuje nowej baterii, ponieważ obecna ledwo wytrzymuje cały dzień... na prawdę ledwo :) Druga, to delikatne wgniecenie z lewej strony ekranu... o ile można to nazwać wgnieceniem. Nie przeszkadza to w każdym razie w użytkowaniu telefonu, a ekran w tym miejscu reaguje na dotyk. Wadę widać na jednym ze zdjęć.

Palmtop bez problemu synchronizuje się nawet z najnowszym Outlookiem (sprawdzałem).

W zestawie kupujący otrzymuje:

Pudełko + wszystkie papiery, jakie do niego mam
Telefon Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830
Ładowarkę sieciową
Ładowarkę biurkową
Przejściówkę na gniazda UK
Oryginalny zestaw słuchawkowy
Jeden rysik (drugi zgubiłem gdzieś w samochodzie i za Chiny Ludowe nie mogę go znaleźć)
Kartę pamięci 2GB
Oryginalne etui, w którym był cały czas trzymany poza domem. Niestety etui już nie da się nosić na pasku :)

Więcej informacji i zdjęcia: http://allegro.pl/show_item.php?item=1313981781
Cena: 230 PLN. Możliwość odbioru osobistego w Poznaniu.

Kontakt: info(at)wgrzesiak.com lub 0609 711 016 albo GG: 485226.