Witam.
Na wstępie zaznaczę, że telefon nie jest mój, tylko kolegi, który prosił o sprzedanie go. Nie widziałem go jeszcze na żywo, więc poniższy opis bazuje na tym, co mi przekazał.
- telefon jest zakupiony w Erze 27.05.2010, dołączona faktura zakupu.
- fabrycznie nie posiada simlocka.
- wgrany oficjalny Android 2.1
- pełny zestaw producenta, a więc wszystko co jest w pudełku: karta 1GB, słuchawki, kabelek do PC, ładowarka, płytki, papiery.
- stan techniczny i wizualny idealny: telefon był używany przez tydzień, ale dotykowy system zdecydowanie nie przypadł użytkownikowi do gustu

Cena:
550zł + ewentualne koszty wysyłki.
Wskazany odbiór osobisty (Gliwice), możliwa wysyłka (tylko kurier) po wpłacie całej kwoty na konto. Mogę wystawić przez allegro, ale wtedy trzeba doliczyć ich prowizję.
Nie wystawiam FV.
UWAGATransakcję mogę sfinalizować dopiero gdy telefon do mnie dotrze i obejrzę go dokładnie na żywo, żeby nie było nieporozumień. Powinienem go mieć jutro (18.06) późnym wieczorem. Ewentualne fotki na życzenie, ale dopiero w sobotę.
Oferty proszę poniżej lub na PW.
UPDATETelefon do mnie dotarł, potwierdzam jego stan: bez żadnych śladów użytkowania, obudowa i ekran idealne, bez żadnych rys, skaz, odprysków itp. Wygląda jak nowy.
Oferta ważna do wtorku (22.06), bo potem wybywam na urlop i nie będę mieć możliwości wysłania/ spotkania się.
UPDATE 2Ze względu na wyjazd zawieszam temat do czasu powrotu (08.VII).
Oczywiście oferty można dalej składać
UPDATE 3Wróciłem, oferta aktualna
UPDATE 4Podaję link do aukcji allegro:
http://allegro.pl/item1146316506_samsung_i5700_galaxy_spica_idealny_gwarancja.htmlSPRZEDANY.