Witam.
Do sprzedania mam rewelacyjny telefon NOKIA N85.
Nokia jest BEZ SIMLOKA i posiada 24 miesięczną gwarancję NOKIA POLAND która jest akceptowana w każdym salonie Plus oraz NOKIA w Polsce!
Śmiało można powiedzieć że telefon jest NOWY i nie używany świadczy o tym jego IDEALNY stan i Life Time który wynosi 2h!!! (przypominam że life timera NIE MOŻNA skasować, więc jest to prawdziwy „przebieg sprzętu”)
Telefon nie posiada ani jednej nawet najmniejszej ryski czy otarcia, po prostu jak z fabryki! Nie ma żadnych luzów, slider działa idealnie! Telefon dostałem w ramach przedłużenia umowy i z niego nie korzystałem bo posiadam inny. Można powiedzieć, że służył on jako awaryjny tylko i wyłącznie w domu.
Telefon to klasa sama w sobie mało kto wie że N85 posiada wyświetlacz OLED o przekątnej 2,6 cala – taki sam wyświetlacz ma Samsung WAVE i wszyscy się nim podniecają a NOKIA już dawno go miała

Trzeba przyznać że naprawdę jest się czym podniecać, wyrazistość i intensywność kolorów oraz jasność powalają na kolana! Tego nie zobaczycie w żadnym innym telefonie oprócz N85 i Wave.
Nie można też zapomnieć o rewelacyjnym aparacie 5 MPX z optyką CarlZeiss, kamerze VGA 30 klatek/sek, WiFi, GPS, 3G, HSDPA, Bluetooth, akcelerometrze itd!
Sprzedaje komplet w skład którego wchodzi:
Nokia N85 Cherry Black
Bateria Nokia BL-5K 1200mAh
Ładowarka Nokia AC-6E
Kabel USB Nokia CA-101
Zestaw słuchawkowy z pilotem Nokia AD-54
Oryginalna płyta DVD z oprogramowaniem
Instrukcję obsługi z pozostałymi ulotkami
Kartę gwarancyjną NOKIA POLAND z dowodem zakupu!
Kartonik z wytłoczką oraz zgodnym numerem IMEI
Naprawdę polecam bo za taką cenę kupić tak pewny, krajowy, NOWY telefon z gwarancją NOKIA POLAND to prawdziwa okazja!
Możliwa wymiana na jakiś inny ciekawy telefon/smartfon 
Cena: 630 zł + przesyłka lub odbiór osobisty w okolicach Wodzisławia Śląskiego
Kontakt: bigkoras[małpa]gmail.com