Kolego Wojtas29 chyba ominałęs się z powołaniem, powinenies sledzic przestepcow internetowych i sledzic najwieksze afery normalnie jak tommi Lee Jones w sciganych LOL
Niezle sie usmiałem, pisze normalnie bo po to jest forum androida zeby ludzie moze mieli takie info ze w telefonie GALAXY S od PLAYA Android jest poprostu z dużymi błędami które w codziennym użytkowaniu mogą sprawiać takie własnie niespodzianki, co do baCk upu to mam tez programy spoza marketu i nie beda one się samodzielnie zgrywać typu nawigacja itd, musiałem wszystko wgrywać od początku w androidzie i żaden market nie pomógł, według mnie program mybackup tez jest lipny bo nie wgrywa wszystkiego i miesza w rejestrze razem z konfirugacją googla, tak jak pisałem wczesnie po resecie nie mogłem włączyć synchronizacji kontaktów bo gryzło się z odzyskanymi danymi, więc za taki backup to ja dziękuje i ponawiam pytanie czy jest na androida taki prawdziwy BACK UP? robie backup na karcie SD, robie HR i wgrywam wszystko jednym kliknięciem spowrotem? co do tego ze to jakaś zmasowana akcja WM to napisze tylko tyle ze dawno się tak nie uśmiałem...LOL LOL LOL
I SPECJALNIE dla forumowego Tommi LEE Jonsa czyli wojtasa 29 wklejam zdjecia mojego HD2 i Galaxy S (aha Tommi zobacz ze nawet zrobiłem zdjecie tego tematu zebyś nie wysnuwał znowu jakis przemyśleń ze pewnie z netu zdjecia znalazłem LOL)

P.S
Z tą datą HD2 rzeczywiscie się rypłem ale miałem wczesnie HTC HD Blackstone i to będzie razem juz z 1,5 roku, za to sorry...i ponawiam pytanie dla osób które nie szukają wszędzie sensacji tylko mogliby mi pomóc.
pozdrawiam
prnit