Witam. Do tej pory mialem SPV 3100 z WM na pokładzie. Stwierdziłem, że już czas na coś nowego i moje oko uwiesiło się na HTC Desire, w związku z tym mam troche pytań odnośnie androida:
1) Czy można ustawiać własne dzwonki z mp3?
2) Jak wygląda sprawa z budzikiem (dźwięki + głośność)
3) Jak wygląda sprawa z filmami (wiem o yxplayer czy też RockPlayerBase) - słyszałem, że nie trzeba z nich korzystać, ale film musi być w pewnym formacie - jakim?
4) 130MB na aplikacje to troche mało (nawigacje + rożne programy i już jest pełno)
5) Czy obsługuje javę, programy napisane w javieME? Gdybym chciał napisać sam program w javaME (wiem, że najlepiej bezpośrednio na androida pisać, ale jave też bym chciał)
6) Ile megabajtów transferu potrzeba np. w nawigacji z googlemaps powiedzmy przy trasie 50km
7) Jak wygląda sprawa z odczytem i edycją PDF, word. exel, powerpoit (odnośnie płatnych programów będzie dalej)

Czy jest jakiś kalendarz, przypominacz, TODO_lista bez konieczności łączenia się z google?
9) Jest jakiś program pokazujący ile danych zostało pobranych / wysłanych?
10) Czy po każdym hard resecie będę musiał ściągać aplikacje z marketu i płacić, czy też raz ściągnę i będę mógł jakąś instalke tego mieć po czym skopiować ja na kartę, a po hardzie znów ją zainstalować?
11) Jest jakaś historia odebranych / wybranych połączeń?
12) Czy jest polski słownik przy pisaniu np. sms?
13) Czy jest możliwość nagrywania rozmów?
14) Czy jest jakiś fajny mp3player z playlistą (fajnie by było widzieć co moge odtwarzać, a nie tylko aktualna piosenka)?
15) Wiem, że na forach raczej nie odpowiadają na takie pytanie ale może prywatna wiadomość
[gmod]CUT - wpis niezgodny z Regulaminem. Prosiłem o wykasowanie, sam to zrobiłem a Ty masz warna[/gmod]