Posiadam iPhone i przyznam ze juz mnie troche znudził, chociaz tez przyzwyczail do pewnych rzeczy. Mogę chyba powiedzieć ze ten "telefon", podobnie jak Android, jest stworzony do korzystania z internetu. Jednak ja osobiście posiadam tylko WiFi w domu i nie mam pakietu (telefon na karte w heyah). Przychodze do domu, sciagam wyborcza, rss, czasami mail, w domu takze przegladam strony. Poza domem nie odczuwam potrzeby korzystania z netu (bardzo rzadko zdazy mi sie ochota, ale to moge wlaczyc EDGE na chwile). Z czego korzystam wtedy? Telefon, sms, kalendarz, odczytywanie pobranej gazety i rss, zdjecia (mam tam rozklady jazdy), czasami przyda sie zgrane do pamieci filmy z youtube czy te "troche dluzsze". Na iP wlasnie szykuja sie nawigacje co mnie ucieszylo, bo ja osobiscie nie korzystam z samego gpsu, lecz z map, ktore pomagaja mi dotrzec do celu (w autobusie czy na nogach nie jest to problem). I to mnie wlasnie boli ze w Androidzie tych map offline nie ma..
czego chcialbym od androida:
-słowników (pol-ang, ang-pol; moga byc tez np wyrazów obcych albo cos takiego)
-rss
-czytanie ebookow
-mapy offline ( ;( )
-lista ToDo gdzies na wierzchu (z tego co zauwazyłem czegos jak lockscreen nie ma, a na tym pulpicie sie da?)
dostane cos takiego wraz z androidem?