Jak wyłączyć net w Androidzie

• 3 Odpowiedzi
  • 3878 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline drunkenmunky

• **
  • 203
  • Sprzęt: Nokia Lumia 800, LG P920 3D
Jak wyłączyć net w Androidzie
« dnia: Wrzesień 18, 2010, 15:45:51 »
U mnie wszystko ladnie pieknie ale.... podczas polaczenia 2 osoba mnie nie slyszy. I pytanko na goze gdzie sa ikonki po prawej stronie jest e zdwoma strzalkami. Czy to jest polaczenie z netem ? jezeli tak to jak to wylaczyc

*

Offline damianpiwowarski

• Ekspert Android
  • 1115
  • Dawniej "Damianoo".
    • www.mojdroid.pl
  • Sprzęt: iPhone 5
Odp: Jak wyłączyć net w Androidzie
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2010, 18:21:13 »
Za takie pytania powinien być ban, bo :

1) Kompletnie zła nazwa tematu
2) BYŁO! A nawet jest nadal w FAQ jak i w 1000 tematach tutaj (poszukaj pod hasłem APN)

To "e" oznacza EDGE i tak jest to od internetu.
A czemu Cię nie słyszy? Masz mikrofon może wyłączony, jesteś poza zasięgiem?

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 19, 2010, 18:25:55 »
Kolega nie dodał, że pracuje na HTC Touch Pro gdzie android nie jest wgrany od początku tylko jest odpalany z poziomu windows mobile ( gdzie nie jest chyba ukończony ).
Na twoim miejscu wgrałbym jeszcze raz tego androida, a więcej będę mógł powiedzieć od poniedziałku bo w końcu się przełamię i sam wgram najnowszą wersje.
Pozdrawiam

*

Offline beju

• Android Singularity
  • 7093
    • Mini poradnik przed zakupem - co wybrać
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 19, 2010, 18:31:56 »
Mamy dosc nietypowa sytuacje tu, wiekszosc userow odpalajacych androida na innych urzadzeniach ma problem z samymi parametrami systemu ktore nie roznia sie od systemow natywnych. Cos z tym fantem trzeba zrobic, choc jeszcze nie mamy pomyslu co.

Internet wylaczysz usuwajac wszystkie apny lub pobierajac aplikacje APdroid / toggledata. Bylo nie raz, zamykam.

Na drugi raz odpalajac nowy system warto przeczytac dzialy dotyczace tego systemu, niekoniecznie sprzetu na ktorym on jest.
iPhone SE 10.1
NEXUS 4 5.1
i780 6.1