wysypał się HD2 co robić?

• 1 Odpowiedzi
  • 2307 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wysypał się HD2 co robić?
« dnia: Grudzień 07, 2012, 20:20:42 »
Witajcie

Potrzebuje pomocy, sam już nie daje rady... Miałem wgrany NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.6 w NAND powoli telefon coraz gorzej łapał sieć 3G później ciągle się przełanczał etc a w dodatku musiałem wymienić klej między wyświetlaczem a digitaizerem - stwierdziłem że zrobie wszystko co trzeba i wgram od nowa andka. Po złożeniu telefonu zacinał się system, wyłanczał, nie chciał za każdym razem się włączyć, aż zdechł całkiem...

-MAGLDR 1.13 twierdzi że ładuje andka ale nic się nie dzieje, zostaje to czarne tło z MAGLDR.
-próbowałem wgrać jeszcze raz MAGLDR i radio ale się nie da, nie wykrywa telefonu
-w trybie bootloadera po podłaczeniu do kompa nie zmienia statusu na USB
-gdy chciałem tylko wgrać androida po wybraniu w MAGLDR opcji AD Recorvery (jak pisze w instrukcji) wylatuje:android load raw, load done, go go go... i dalej nic...

pomocy

*

Offline kafar55

• **
  • 187
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S 8GB
Odp: wysypał się HD2 co robić?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2012, 10:17:42 »
Da rade wgrać winde z karty?
Hp Ipaq h1940 -> E-ten Glofish X500 -> HTC Kaiser -> HTC Touch Diamond -> HTC Rhodium -> SE Ck13i -> iPhone 3G 16GB -> Nokia 5530 -> HTC HD2 -> SE Neo V -> HTC Mozart -> HTC HD2 -> Nokia n8 -> Samsung Galaxy S -> ZTE Grand X In -> HTC Desire -> S Galaxy S