Nagrywa sprzętowo do mp3. Najpierw do wav, a potem kompresuje to do mp3. Co jest pewno niedogodnością bo po rozmowie fon nieźle zamula póki nie wykona się kompresja.
Program nazywa się CallRecoreder. Do pobrania z XDA.
1.6GHz to max. Można ustawić taktowanie w zakresie od 96MHz do 1.6GHz. Ja standartowo mam ustawiony zakres 96-1152MHz. Lekko sie grzeje przy grach, przy normalnym użytkowaniu nie grzeje się wcale. Taktowanie mozna wybrać przy instalacji(3 zakresy)lub późnie u ustawieniach CM.
Opcji jest sporo. Sugeruje wersji Lite bo pełna wersja ze swapem u mnie niemiłosiernie muliła.
Bardzo dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi... Pobrałem już "Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One.zip" - w weekend zabieram się za instalacje (przesiadka z hyperdroida)....
-----------------------------
Instaluje... opcji bardzo dużo - połowy nie rozumiem... :/ mam nadzieje, że w większości na domyślnych będzie działać dobrze... Jeżeli powinienem coś istotnego zmieniać - napiszcie...
-----------------------------
Poddałem się z tym ROM'em - ciągłe restarty - nie mogę zainstalować nic z marketu. Znalazłem wpis, że trzeba zmienić nazwę urządzenia w bulid.prop - ale nie pomogło
Wróciłem do hyperdroid'a 6.0.1