Radio analogowe w android hd2 ? skąd pobrać?

• 3 Odpowiedzi
  • 3566 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Radio analogowe w android hd2 ? skąd pobrać?
« dnia: Maj 11, 2012, 21:01:04 »
Witam czy ktoś wie czemu nie ma w androidzie 4.0.4 opcji radia? nie chodzi mi o internetowe ale o takie tradycyjne uzywane ze słuchawkami jako anteny mialem juz 3 rózne romy i w zadnych nie mam, czy jest jakas aplikacja w markiecie>? szukalem ale same internetowe. a takie radyjko by mi sie przydało.
HTC Leo_HD2 8GB AOKP aka IceCreamTosti_v1.0_PE_B35

*

Offline omg123

• *
  • 91
  • Sprzęt: HTC Evo 3D
Odp: Radio analogowe w android hd2 ? skąd pobrać?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 11, 2012, 21:22:00 »
Bo nie ma wbudowanego odbiornika ? No chyba, ze technika tak poszła naprzód, że teraz odbiorniki są wbudowane w system o.0 .
NIE lubię to !

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 11, 2012, 21:48:27 »
Witam czy ktoś wie czemu nie ma w androidzie 4.0.4 opcji radia? nie chodzi mi o internetowe ale o takie tradycyjne uzywane ze słuchawkami jako anteny mialem juz 3 rózne romy i w zadnych nie mam, czy jest jakas aplikacja w markiecie>? szukalem ale same internetowe. a takie radyjko by mi sie przydało.
Andek ICS jest w Leonie ciągle w fazie dopracowywania. Radio jest na końcu kolejki :)
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 12, 2012, 09:56:16 »
no własnie ze telefon ma odbiornik radia z rds. hmm ciekawe ile jeszcze do konca kolejki. bo wydaje mi sie ze te systemy nigdy nie zostają do konca zrobione, dziwne ze w markiecie nie ma radia, tyle programow jest bezsensownych a nowe radia i nakładki na nie brak.

no to lipa.
HTC Leo_HD2 8GB AOKP aka IceCreamTosti_v1.0_PE_B35