a co ma sprzedaż desire HD czy Z do bootowania na HD2? przecież to zupełnie różne bootloadery są - masz jakieś informacje o których nie wiemy? my czekamy na bootloader od Cotulli - do tego stokowe pda nie są potrzebne tym bardziej że nowe Desire mają zdecydowanie większe romy
Czy ja choć słowem wspomniałem o tym, że chodzi o zerżnięcie bootloadera z DHD lub DZ? Wiem doskonale kto robi magldr, często zaglądałem tutaj:
http://cotulla.pp.ru/leo/Android/ itd itd

i właśnie dlatego twierdzę, że wersji NAND nie zobaczymy przed grudniem

ot i tyle

Połączone: Październik 24, 2010, 14:55:50
poza tym DHD jest już w sprzedaży znam kilka osób, które kupiły w Playu... skoro jest w ofercie to raczej jest sprzedaż masowa
Yeeep... To spróbuj kupić niebrandowany sprzęt na amazonie, expansysie, clove.co.uk, SuperETrader (dostał 100 sztuk!!! przy ponad 7000 preorderów), Handtechu itd itd itd. Powodzenia życzę

Wszystkie powyższe sklepy nie wiedzą kiedy będzie powszechnie dostępny, HTC na razie jest w stanie dostarczyć po kilkaset sztuk DHD przed końcem października. Kiedy będzie DZ?? Nikt nie daje konkretnej odpowiedzi. Ciężko więc mówić o jakiejkolwiek szerokiej dostępności. Jak duzi reselerzy obsłużą wszystkie preordery i będą mieli na magazynie po 1000 sztuk to pogadamy

Tak czy siak - NAND najwcześniej w połowie listopada a najpewniej dopiero w grudniu