troszkę bez sensu napisałeś... tworzy się coś właśnie po to żeby było, a nie żeby nie było...
napisałem z sensem.
Chodziło mi o to że miałem nadzieję że jest jakiś postęp z poprawieniem pracy androida i jego kompatybilności do leo.
Ale żadnych większych postępów nie ma, nadal są mrożenia, problemy z wifi, kamerą itp. Więc po co tworzyć nanda który nie będzie w większym stopniu sprawny ?
Lepiej, szybciej jest testować kopiując system na kartę itd.
<offtopic>wątek
do marudzenia jest tutaj, powstał właśnie po to aby móc narzekać - zapraszam :-)
domyślam się, co Cię zniechęciło, też miałem taki kłopot
po prostu nie ma sensu wgrywać na HD2 wszystkich nowych romów jakie się ukazują - każdy się wtedy zniechęci
nie mogę się zgodzić, że nie ma braku postępówwystarczy poczytać dokładniej posty z tych dwóch tygodni, można zauważyć, że
- mrożenie zostało tylko na wersjach z CyanogenMod - nie ma go w ogóle na romach z HTC Sense (zarówno z Desire jak i Desire HD)
- jest nowa grupa romów - z HTC Desire HD/Desire Z, są świetne, ale mają jedną wadę - nie działa w nich kamera (jak dla mnie drobiazg)
- jeśli jest problem z WiFi to dotyczy zapewne nietypowej konfiguracji routera, i jest na niego rozwiązanie
dotychczasowych problemów (mrożenie, bateria) praktycznie już nie ma - chyba, że ktoś się upiera na konkretne ROMy, gdzie ono jest - ale wtedy to tylko jego problem
brak mrożenia to właśnie coś, co naprawiono w ciągu ostatnich dwóch tygodni
jak chcesz mieć stabilny rom - weź HyperDroidSense v1.1, napraw w nim problem z 011 i masz świetnie działającego android'a z karty, z baterią poniże 5 mA w standby, co nawet przy natywnym Androidzie z Desire jest dobrym zużyciem :-)albo coś z Desire HD lub Desire Z - jak tylko załatwiony zostanie problem z kamerą nikt nie będzie szukał innych
a dla nielubiących Sense - zawsze można doinstalować ADW Launcher aby nie musieć używać Sense
</offtopic>
też czekam na NAND