Witam,
Piszę tą wiadomość w osobnym wątku, ponieważ problem dotyczy, w moim przypadku, wszystkich dystrybucji androida, które testowałem.
Mianowicie - pierwsze uruchomienie Androida na HD2 przebiega bez problemu, podobnie jego działanie, aż do momentu, w którym jestem zmuszony go zrestartować.
Po restarcie tracę swoje dane z telefonu - kontakty, na starcie wita mnie multum komunikatów o "niespodziewanym zamknięciu" działających aplikacji, np. swype i gmail. Nie działa większość zainstalowanych programów z Marketu, ale np. Ipla śmiga bez problemu.
Dodam, że problem nie występuje zawsze po pierwszym restarcie. Czasem uda się drugi raz uruchomić dobrze, jednakże nie pamiętam, aby udało się poprawnie wystartować trzeci raz...
Nadmienię jeszcze, że problem występuje zarówno, gdy restartuje Leo poprzez wyjęcie baterii oraz, gdy wyłączam/restartuje przez opcję w menu Androida.
- ROM Bysia hypnosis V 11.9
- RADIO 2_12_50_02_2
Testowane androidy:
- MCCM SE 1.6 (HTC SENSE) Android 2.2.1
- MCCM SE V3.3 FroyoStone Sense
- Mdeejay_FroYo_HD_v._3.7
- Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.6_S3.1
- Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.7_S6.1
- Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_Clean
- Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.4.2_NextSense
Co może być problemem?
Pozdrawiam,
Michał
edit.
oczywiście według porady z FAQ powinienem mieć na karcie pliki .REC, których nie mam. W jaki sposób w WIN7 dokonać skanowania karty w trybie automatycznej naprawy?