Karta Transcend 8 gb Class10, za 5 dych z Allegro
Testy benchmarka robiłem nie poprzez HD2 tylko Czytnik, więc Hadek sam sobie prędkość dobiera pewnie, ale z tym że moje nastawienie że może być lepiej już mnie nie męczy

,
ale to inna bajka, bo miałem sandisca class4 i troche mi cieło (ten sam ROM), ale tylko troszkę jak słuchałem muzyki i grałem na Plants vs Zombie. ale wiadomo pliki mp3 (power amp) i gra siedziały na karcie + swap, więc transfer walił z karty Jak diabli, (więc można zrozumieć lekkie przycinanie, nie tak gry jak muzyczki). póżniej gdy mp3 wyłączyłem wszystko wróciło do normy.
Owszem, teraz też tak jest, ale to naprawde tylko (podkreślam) czasami.
I oby odpukać, bo sense 3 (sensowne) na HD2, to marzenie nie jednego. Ja narazie se chwale
Test bez swapa robiłem wczoraj, powiem tak, różnica JEST.
Tego enablera napisał jakiś magik z XDA, który chciał przyspieszyć jakiś rom z Sense 3 (nie pamiętam jaki- sorki). Zassałem i zobaczyłem że na tym też działa, Ba, na CoreDroidzie 2.1 także, Zdążyłem obadać.
Połączone: Lipiec 22, 2011, 14:43:08
xspoilerxs
Narazie nie zauważyłem zbytniej różnicy, no ale to tylko 24h od zaaplikowania Swapa. Jednocześnie trzeba zdać sobie sprawę, że karta jest brana do roboty częściej. Choć z drugiej strony, takie coś jak SD-EXT też powoduje że karta pracuje
prawie non stop, chyba!
PS nie zamierzam tu robić jakiejś tam reklamy, jak coś będzie się dziać - napewno napisze, to Forum dla ludzi szukających wiele dróg...