MIUI - wątek ogólny

• 516 Odpowiedzi
  • 120207 Wyświetleń

*

Offline pepe64

• 665
  • Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
  • Sprzęt: BB 9700 (do pracy) HTC HD2 (do..zabawy)
Odp: MIUI - wątek ogólny
« Odpowiedź #480 dnia: Sierpień 20, 2012, 13:41:37 »
co mnie wkurza już w MIUI (testowałem tylko dwie wersje 4.. nie chcę na razie testować starszych, tylko dać szansę innym ROMom)

- automatic update - nawet nie wiem kiedy, ale jak połączę się przez wifi to od razu ciągnie mi nowszego ROMa (mimo, że na HD2 jeszcze nie ma porta tej wersji .) Próbowałem różnych ustawień (dwa przełączniki) - ostatnio nawet przy zaznaczonym (tylko przez wifi) - dociągnął mi ROMa przez 3G ! :/ Wygląda na to, że żadna z opcji nie działa

- w 10-30% rozmów nie włącza się mój mikrofon.. muszę oddzwaniać

- problemy z transmisją danych  - normalnie mam ją wyłączoną, ale w ~30% przypadkow (np. po nocy) muszę włączyć i wyłączyć tryb samolotowy aby transmisja danych "zaskoczyła"

- czasami ekran odblokowania sam włączy mi aparat, a wówczas.. chyba tel się nie wygasi, żre baterię itp. ostatnio przez to w około 30-40 min zeżarło mi 40% baterii

- pojawiąjący się co jakiś czas komunikat (np. po instalacji pakietu z google play) - unfortunatelly MIUI has stopped.. - nic się nie zmienia, a błędy sypie

- porozsiewane resztki chińskiego, nawet w wersji US

jak tylko znajdę czas, potestuję hyperdroida...

Dzińdybry;) po wakacjach! Ehh, jak ten (wolny) czas szybko mija...
To, co opisałeś + multum innych smaków to, niestety, w dalszym ciągu przypadłośc MIUIv4. Nie wiem, czy na inne telefony tez, ale na HD2 na pewno. Leon dostał architekture, na której mozna nawet DOSa odpalić;), ale telefonik jest juz leciwy, nie wydala ze wszystkim i chyba twórcy nie do końca sa w stanie zreszta, było o tym z tryliard razy i w tym watku i w podobnych..
Przypominam, Leon został zrobiony pod WM6.5. Jeszcze rok temu Andek NAND był dopiero co ogozałym systemem na ta maszynę. Ledwo nacieszylismy sie (???) ICS juz mamy "fasolki". A Leon jaki był, taki jest. Stary, poczciwy, wydajnośc zalezy od tylu komponentów (w tym nieśmiertelny temat karty SD..ehh).
Bawiłem się MIUI 4 i zawsze wracaałem do "dwójki".
Hyperdroid - fajne, ale gołe, ubogie. Generalnie, całe CM7 jest jakies takie...nie wiem, jak to nazwać..przaśne. Bez obrazy, ale cos nie tak. A ICS, np. LeoKing czy ostatni NexusTytung sa juz szybkie, stabilne (szczególnie przy podmianie launchera na Apex'a), ale jakość rozmów jest skandaliczna! I to nie tylko moja obserwacja. Głos jest szeleszczący, metraliczny. Często jest "dwudźwięk" (słychać siebie i rozmówcę..). Żeby dobrze działał T9 w przypadku CM7 i 9 trzeba uzywać exDialera a do smsów np. Pansi. Oczywiście to nie mus, ale telefon ma być skuteczny ww obsłudze.
Reasumując: pobaw sie hyperdroidem (jak nie podpasi Ci rozdzielczyść, przeedytuj build.prop). I zapoznaj sie z MIUI v.2.
Andro:        MIUI 2.4.13 PL
Kernel:       tytungR14
Radio:        2.15.50.14
Karta:        8 GB Class 10

*

Offline alien6

• 38
  • Sprzęt: S2 I9100
« Odpowiedź #481 dnia: Sierpień 22, 2012, 10:08:23 »
spoko
od ostatniego posta siedzę już na hyperdroidzie. Zmieniłem tylko DPI, dopasowałem do siebie górny pasek
sd-ext automatycznie wykrywa (super sprawa) - szybki, stabilny - to coś dla mnie
tylko wbudowany licznik danych by się przydał (nie lubię zewnętrznych aplikacji)
ogólnie - raczej przy nim zostaję

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
« Odpowiedź #482 dnia: Wrzesień 07, 2012, 14:25:00 »

Próbowaliście?
http://miuipolska.pl/warm-space-niesamowity-motyw-dla-mihome/
Ja mam na Leonie wersję 2.4.13 ( ostatni spolszczony sprzed ICS ) i mi nie działa.
Może na ICSie chodzi?

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2012, 14:31:55 wysłana przez malylysy »
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

*

Offline mati55664

• 256
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Hermes
« Odpowiedź #483 dnia: Wrzesień 08, 2012, 12:58:59 »
Na MIUI JellyBean działa, czasem pojawi się komunikat że nie ma zainstalowanej aplikacji do danego skrótu ale to normalne na każdym tel tak jest. Działa bardzo fajnie i moim zdaniem jest to świetny pomysł na wygodny a zarazem efektowny pulpit. Wielki plus :ok:

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #484 dnia: Wrzesień 08, 2012, 16:33:12 »
Na MIUI JellyBean działa, czasem pojawi się komunikat że nie ma zainstalowanej aplikacji do danego skrótu ale to normalne na każdym tel tak jest. Działa bardzo fajnie i moim zdaniem jest to świetny pomysł na wygodny a zarazem efektowny pulpit. Wielki plus :ok:
No to zazdraszczam :)
Na starszych wersjach, jak już pisałem, nie działa.
A na samym launcherze zainstalowanym w SG Note ( rom stokowy, nie MIUI ), też nie idzie.
Żałuję :(

*

Offline mati55664

• 256
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Hermes
« Odpowiedź #485 dnia: Wrzesień 08, 2012, 22:18:53 »
No ja również żałuję bo też używam MIUI v2 a ten motyw działa niestety tylko na v4, fajnie jak by udało się go jakoś przeportować na MIUI v2 bo bardzo ciekawa "zabawka" :)

*

Offline Pawel83

• 414
  • Sprzęt: Xperia Z
« Odpowiedź #486 dnia: Wrzesień 10, 2012, 18:47:22 »
Zamierzam w najbliższym czasie powrócić do MIUI po rozpatrzeniu wielu ROM'ów i mam parę pytań:
- Czy pakiet (MIUI.us_leo_2.4.13_Eng_Deo_ZipA_Signed + MIUIPolska_MIUI-2.3.7_hd2)  z "miuipolska.pl" będzie najstabilniejszym rozwiązaniem?
- Czy rozwiązał ktoś kwestie samoczynnego włączania się odtwarzacza muzyki? (występowało u mnie na starszych ROM'ach MIUI, nie znalazłem reguły - ale zawsze wtedy, gdy telefon był w kieszeni, więc zapewne była to jakaś kombinacja klawiszy sprzętowych)
- Mimo częstej wymiany ROM'ów nigdy nie robiłem task29. Rozumiem, że oprócz "HD2 Android NAND Toolkit" po zrobieniu task29 będę potrzebował pliku z radiem? Podrzuci ktoś jakiś najstabilniejszy do MIUI?
- A może macie inną propozycje na stabilny i szybki ROM? Ja już próbowałem chyba większości wiodących...
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2012, 18:50:27 wysłana przez Pawel83 »

« Odpowiedź #487 dnia: Wrzesień 10, 2012, 19:39:12 »
Witam obecnie używam MIUI 2.8.24 z spolszczeniem 2.8.24 miui POLSKA jest to android 4.1.1 czyli JB już widzę ze jest 2.9.7 ale jeszcze  tego nie instalowałem  romik na NAND jest w miarę stabilny jedyny mankament to w mim przypadku losowa nie każdorazowo potrafi się zresetować a to po wyłączeniu BT albo jak się zwiesi ale mnie to nie przeszkadza  partycja nand powinna być nie mniejsza niż 275MB oczywiście pełna obsługa partycji ext3 w moim przypadku jest to 2GB plus miejsce na karcie system zużywa mi prawie 300mb  ramu na aplikacje mam  może zbyt dużo  bo zajęte jest 160mb  na aplikacje ale ogólnie jest ok polecam

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #488 dnia: Wrzesień 10, 2012, 20:14:54 »
MIUI JB nie próbowałem, ale na ICS miałem wcześniej problemy z Wifi (nie mogłem włączyć)
a w MIUI JB działa kamerka?

Zależy mi na stabilnym rozwiązaniu - więc pewnie trzeba będzie wrócić do GB... więc pytania z mojego postu wyżej dalej aktualne...

« Odpowiedź #489 dnia: Wrzesień 10, 2012, 21:56:46 »
Jeśli chodzi o odtwarzacz w Miui i jego samoczynne włączenie w kieszeni to sprawa wydaje się prosta.W Miui jest taki bajer że po kliknięciu w zegar na blokadzie odpala się panel muzyczny odtwarzacza.Myślę że tu leżała wina.Co do reszty Twoich pytań to wszystko masz w przyklejonych tematach;).Ja osobiście próbowałem nowych wypieków z ICS i JB ale są dla mnie zbyt zamulające i zawsze wracam do GB
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2012, 21:58:47 wysłana przez sebcio2804 »
Hermes>Tytan>Omnia>Omnia 2>HD2

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #490 dnia: Wrzesień 10, 2012, 22:25:05 »
Jeśli chodzi o odtwarzacz w Miui i jego samoczynne włączenie w kieszeni to sprawa wydaje się prosta.W Miui jest taki bajer że po kliknięciu w zegar na blokadzie odpala się panel muzyczny odtwarzacza.
Da się to wyłączyć?

« Odpowiedź #491 dnia: Wrzesień 10, 2012, 22:42:45 »
No raczej tak.Ja mam akurat tak
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2012, 06:11:03 wysłana przez sebcio2804 »

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #492 dnia: Wrzesień 10, 2012, 23:05:37 »
No raczej są.Ja mam akurat taki.
[mod]Na jaki post odpowiadasz? Cytuj wypowiedź, do której się odnosisz :-?[/mod]

« Odpowiedź #493 dnia: Wrzesień 11, 2012, 06:37:39 »
Jeśli chodzi o odtwarzacz w Miui i jego samoczynne włączenie w kieszeni to sprawa wydaje się prosta.W Miui jest taki bajer że po kliknięciu w zegar na blokadzie odpala się panel muzyczny odtwarzacza.
Da się to wyłączyć?
Myślę że wystarczy zmodyfikować plik lockscreena manifest.xml

No raczej są.Ja mam akurat taki.
Na jaki post odpowiadasz? Cytuj wypowiedź, do której się odnosisz  :-?

Sorki.Zaspany byłem

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #494 dnia: Wrzesień 11, 2012, 09:37:58 »
Da się to wyłączyć?
Myślę że wystarczy zmodyfikować plik lockscreena manifest.xml

To chyba nie to... Wciskam na zegar w trakcie blokady wywołanie odtwarzacza nie działa...
A już raz mi się włączył w sposób nie kontrolowany (mimo że ROM siedzi u mnie jakieś 12 godzin, z czego 6 przespał.)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2012, 09:40:26 wysłana przez Pawel83 »

« Odpowiedź #495 dnia: Wrzesień 11, 2012, 10:54:16 »
Popróbowałem i wyszło ze się pomylilem.Dwa razy szybko trzeba kliknąć i niekoniecznie w zegar :S (Pewnie zależy od autora motywu)
Spróbuj poklikac po blokadzie.Jak pojawi się panel to wszystko jasne a jak nie to faktycznie co innego.Może podeslij motyw lockscreena albo nazwe to popatrze.

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #496 dnia: Wrzesień 11, 2012, 11:01:23 »
Tzn, jakiś plik Ci podrzucić?

Nic nie kombinowałem z motywami - jest taki jaki wchodzi po instalacji MIUI Polska... Klikam, przeciągam, szczypie - i nic - nie wchodzi w odtwarzacz muzyczny...

Ustaliłem tylko że:
Volume Down + Środkowy przycisk - Zdjęcie Ekranu
Volume Up + Środkowy przycisk - Rozjaśnienie Ekranu
Volume Up + Back - Odblokowanie Ekranu
"Home" - Latarka - ale o tym wszyscy wiedzą...

Ale co uruchamia odtwarzacz muzyczny dalej nie wiem....
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2012, 11:40:41 wysłana przez Pawel83 »

« Odpowiedź #497 dnia: Wrzesień 11, 2012, 13:16:57 »
Jak możesz to podrzuć mi na PW twój motyw.Obadam go.Na moim domyślnym motywie panel wlacza się na ikonie kłódki.(klikam 2 razy)

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #498 dnia: Wrzesień 11, 2012, 13:35:49 »
Działa - faktycznie dwukrotne wciśnięcie kłódki wywołuje odtwarzacz...
To teraz jak to wyłączyć? edycja pliku manifest.xml ? jeśli tak to co zmienić na co?

« Odpowiedź #499 dnia: Wrzesień 11, 2012, 15:05:08 »
No i tu jest problem bo nie wiem dokladnie:-) Jak wrócę z pracy to zobaczę.Może cos rozkminie:-)

Edit:

No i poległem.Pliki motywu domyślnego blokady są w romie i są jakoś dziwnie "kodowane".Nie znam się.Z mojej strony polecam zmianę motywu lockscreenu na inny gdzie nie będzie panelu lub na taki który da się edytować.Może ktoś inny znajdzie na to sposób
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2012, 17:00:02 wysłana przez sebcio2804 »

*

Offline Pawel83

• 414
« Odpowiedź #500 dnia: Wrzesień 12, 2012, 07:31:08 »
Zmiana motywu załatwia sprawę - więc ogromne dzięki za pomoc :)
Może przy okazji jeszcze kilka małych kłopotów z MIUI - które może uda się Wam rozwiązać
- Nie działa u mnie zawieszanie rozmów - tzn. nie działa odbieranie połączenia przychodzącego podczas prowadzenia rozmowy
- Nagrywanie rozmówcy odbywa się przez głośnik a nie na poziomie sprzętu
- w niektórych programach jest bardzo jasna czcionka na jasnym tle (na innych ROM"ach jest ok) - Jest jakiś sposób na zmianę kolorów czcionek? czy trzeba po prostu trafić na właściwy motyw?

i jeszcze jedno - jest jakiś sposób aby była możliwość podkręcenia procesora tak to 1,5 ? Niektóre ROM"y pracują na takich częstotliwościach stabilnie, a mi przydała by się czasami możliwość podniesienia wydajności procesora... Zapewne trzeba będzie zmienić jądro i użyć jakiegoś programu.... Co polecacie? Żeby było stabilnie?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2012, 16:07:03 wysłana przez Pawel83 »

« Odpowiedź #501 dnia: Wrzesień 21, 2012, 10:37:28 »
Witam
A czy ktoś testował MIUI v6 stable ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010498 )?
U mnie fajnie to działa z tym że po soft resecie ustawienia językowe wróciły do początku natomiast aplikacje instalowane przezemnie poznikały...
Do tego próbowałem zrobić z tej strony Data2ext i w sumie wszystko poszło z sukcesem ale nie wiem czemu to służy i czy wogóle to coś daje...może przez to gubi ustawienia po resecie?
Mam tel dopiero 3 dzień i to już mój 3 z kolei rom więc nie wszystko jeszcze przestudiowałem w związku z fleshowanie więc proszę o pomoc i wyrozumiałość w kwestii zadawanych pytań.

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #502 dnia: Wrzesień 21, 2012, 11:25:18 »
Witam
A czy ktoś testował MIUI v6 stable ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010498 )?
U mnie fajnie to działa z tym że po soft resecie ustawienia językowe wróciły do początku natomiast aplikacje instalowane przezemnie poznikały...
Do tego próbowałem zrobić z tej strony Data2ext i w sumie wszystko poszło z sukcesem ale nie wiem czemu to służy i czy wogóle to coś daje...może przez to gubi ustawienia po resecie?
Mam tel dopiero 3 dzień i to już mój 3 z kolei rom więc nie wszystko jeszcze przestudiowałem w związku z fleshowanie więc proszę o pomoc i wyrozumiałość w kwestii zadawanych pytań.
Kilka słów wstępu.
Rom który pobrałeś jest z marca tego roku. Co to oznacza?
Romy MIUI mniej więcej do kwietnia 2012 były aktualizowane co tydzień ( czyste MIUI ). Po tym czasie aktualizowane są co 2-3 tygodnie.
Ostatnie spolszczone MIUI w wersji niższej niż ICS są z 13 kwietnia, a chyba z 20 kwietna jest ostatnie MIUI 2.3.7. Kolejne wydania to już ICS. Ostatnio marnie wygląda sytuacja ze spolszczeniami, co skutecznie odwodzi ludzi od MIUI.
A teraz ad rem.
Romy MIUI mają taką dziwną przypadłość, że po restarcie potrafią zapomnieć wszystko, co instalowałeś i ustawiałeś przed restartem. Co ciekawe ponowny restar potrafi wszystko pięknie przywrócić. Dlatego czasem padały tu na forum stwierdzenia, że MIUI jest nieparzysty. Parzyste restarty powodowały znikanie aplikacji, a nieparzyste je przywracały.
Ja bym poszukał nowszego romu, bo jak dobrze pamiętam na nowszych już się z tym problemem uporali.
Skoro lubisz się bawić w flashowanie, to tu masz skarbnicę flashoholików :)
http://android.hd2roms.com/

« Odpowiedź #503 dnia: Wrzesień 21, 2012, 15:28:01 »
Juz sobie poradzilem. Zrobilem dodatkowa pamięć na sd za pomocą wbudowanego w rom programu a w recovery tylko utworzylem partycje...kilka restartow i leo caly czas pamięta. :-)
Jeżeli chodzi o flashowanie to bardziej szukam najlepszego wariantu - do rozmów, internetu i gier. Poprzednio mialem htc desire hd i na prośbę żony zamienilem się z nią na motorole milestone która do niczego się nie nadaje niezależnie od romu:p przyzwyczilem się juz do androida wiec szukając urządzenia niska cena/ szybki sprzęt padło na legendarnego hd2. Ot cala historia z przymusem flashowania:-)

*

Offline m4ro7

• 257
  • Gang Bang
  • Sprzęt: HTC One
« Odpowiedź #504 dnia: Grudzień 21, 2012, 11:59:48 »
Nie chce zakładać nowego wątku na ten temat, dlatego zapytam tutaj.
Pracuje na tym romie
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1639932I zrobiłem partycję ext 1gb, ale gdy wchodzę do zarządzania aplikacjami widzę tam ledwo 140mb wolnego miejsca.
Nie wiem czy mam wykonać jeszcze jakieś dodatkowe czynności aby system wykrył tą partycje?

Przy okazji dołączam się do poprzedniego pytania o przełączanie piosenek za pośrednictwem przycisków głośności (przez chwilowe przytrzymanie). Jak to uruchomić, bo w poprzednim romie miałem tą opcje.

[edit]
Znalazłem już odpowiedź na moje pierwsze pytanie, zamieszczam, bo może komuś się przyda.
Wypowiedz użytkownika: malylysy

"Polecam Ci metodę, którą stosuję od dłuższego czasu i potwierdzam skuteczność jej działania.
Zrób kopię za pomocą wbudowanego narzędzia do kopii.
Postaw jeszcze raz tego Andka ( MIUI 2.3.7 ). Zrób przy tym full wipe. Nie instaluj dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip, bo opisywana metoda nie zadziała.
Zainstaluj tylko Terminal Emulator i przeprowadź następujące działania:
su > enter
a2sd install > enter
tu mamy autoreboot, po reboocie:
su > enter
a2sd zipalign > enter
a2sd cachesd > enter
i znowu mamy autoreboot.
Dopiero potem instaluj aplikacje na przykład z kopii.
Nigdy Ci miejsca nie zabraknie
Ja mam zawsze ponad 50 zainstalowanych programów i Android Assistant pokazuje mi:
Total space 255 MB, Użyte 129, a wolne 126 MB"

Dziękuję i proszę jeszcze o jakąś wskazówkę co do mojego drugiego pytania z przełączaniem piosenek.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 12:16:34 wysłana przez m4ro7 »

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #505 dnia: Grudzień 21, 2012, 12:15:04 »
W linku do xda, który podałeś jest napisane:
myMIUI IDE© (Internal Data Extension)PLEASE DON'T USE ANY THIRD PARTY TOOLS!

The ROM includes cutting edge technology to extend your phone's internal memory by using SDCard's EXT partition.
Furthermore, all the great features below been integrated directly into the kernel. No need to worry about security, performance or stability issues.

Included in
myMIUI IDE
UNLIMITED INTERNAL MEMORY
  • UNLIMITED CACHE MEMORY
  • Legendary myMIUI SCRTM©
  • Cache2DATA
  • Apps2EXT
  • Dalvik2EXT
  • Data2EXT

What you need to enable
myMIUI IDE©:
BACKUP ALL DATA FROM SDCARD
  • format SDCard
  • create an EXT2/3/4 partition on your SDCard (recommended: 1GB EXT / 0MB SWAP)
  • perform a reboot

How it Works?
When the ROM detects an SDCard with an EXT partition, it will run the SCRTM© routine after which the EXT partition will become your userdata partition (a.k.a. "/data").
This will allow unlimited internal memory for your HTC HD2;
performance may be severely degraded with low class SD cards!

Clean Start
If you ever need a clean start, just switch your SDCard with a clean one and the system will automatically reset itself.

Users without an EXT partition
Although users without an EXT partition will not see the benefit of
myMIUI IDE©, they won't experience any issues whatsoever. The ROM will use the internal NAND memory from their "/data" partition.

Important Note: For IDE© enabled phones; Do not remove your SDCard from your phone while its on. Doing so may cause data corruption and/or OS freeze. zipAlign

Quote:
The ROM speeds up your performance by using a zipAlign routine which will tweak all your applications so that they will run optimally on the Android OS.
The routine uses a database for all the applications which it already tweaked so it won't tweak the same application twice.
If you install a lot of new applications that need tweaking, it might take some time for your phone to boot up; the speed greatly depends on the application size.

What you need to enable zipAlign:
SDCard with at least 100MB of free space
  • nothing else! everything is done at boot time automatically

Czyli po restarcie powinienes mieć nen 1 GB z karty dostępny automatycznie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2012, 12:17:10 wysłana przez malylysy »

*

Offline m4ro7

• 257
  • Gang Bang
« Odpowiedź #506 dnia: Grudzień 21, 2012, 13:06:48 »
nie doczytałem tego kawałka.
Czyli wychodzi na to że wystarczy że uruchomię ponownie telefon i już wszystko powinno śmigać ?

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #507 dnia: Grudzień 21, 2012, 13:10:29 »
nie doczytałem tego kawałka.
Czyli wychodzi na to że wystarczy że uruchomię ponownie telefon i już wszystko powinno śmigać ?
How it Works?
When the ROM detects an SDCard with an EXT partition, it will run the SCRTM© routine after which the EXT partition will become your userdata partition (a.k.a. "/data").
This will allow unlimited internal memory for your HTC HD2; performance may be severely degraded with low class SD cards!

*

Offline m4ro7

• 257
  • Gang Bang
« Odpowiedź #508 dnia: Grudzień 21, 2012, 13:36:32 »
Dziękuje.
A jeszcze może znasz jakieś proste rozwiązanie tej sprawy z przełączaniem piosenek, bo przyznam że było to dość wygodne.

*

Offline malylysy

• 3008
« Odpowiedź #509 dnia: Grudzień 27, 2012, 17:33:26 »
To już chyba początek końca MIUI na HD2. Jedyna nadzieja w developerach z xda...
http://miuipolska.pl/xiaomi-w-2013-roku/