Kilka pytan nowicjusza HTC odnośnie HTC Leo

• 2 Odpowiedzi
  • 2952 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kilka pytan nowicjusza HTC odnośnie HTC Leo
« dnia: Grudzień 18, 2011, 22:42:06 »
Na poczatek chcialbym pozdrowic wszytkich posiadaczy tego wspanialego telefonu :)
Zacznijmy od poczatku, jestem szczesliwym posiadaczem n95 8gb, ktorego modyfikowalem na potege, co tylko sie dalo. Jednak jak wiadomo to juz nie ta epoka telefonow, wiec zaczalem szukac czegos z androidem. Szukalem szukalem i jesli nie male G :(wn:( to drogie strasznie... Gdy nagle wpadl mi w oko HTC HD2 w przystepnej cenie i dowiedzialem sie ze mozna wgrac w niego andka. Jednak Symbian to kompletnie co innego niz to i malo niestety rozumiem z modyfikacji wyminionych w tym watku. A wiec przejdzmy do pytan :)

1. Czy jest juz mozliwe calkowite zastapienie Windows Mobile androidem?
2. Czym sie rozniom romy SD a NAND?
3. czym jest RADIO, HSPL, MAGLDR, SDK, cLK Layout bo wszedzie jest tylko jaka wersja i ze trzeba to miec, ale nigdzie mie potrafie znalezc odpowiedzi co to  ido czego to sluzy...
4. Spodobal mi sie wyglad romu z htc desire, czy calkowicie wspolgra on z Leo? jesli nie to czy do innych lepszych romow da sie dograc jakies motywy czy cos w tym stylu zeby upodobnic inny rom do tego?

Jesli jakies inne pytania mi sie nasuna po odpowiedzi na te to z gory przepraszam :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2011, 22:45:25 wysłana przez adiyoyo »

*

Offline malylysy

• 3008
  • Sprzęt: Xiaomi Mi9T Pro
Odp: Kilka pytan nowicjusza HTC odnośnie HTC Leo
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 18, 2011, 23:36:33 »
Zanim Admin wywali Ci Twoje pytanie skieruję Cie na kilka wątków:
http://pdaclub.pl/forum/android-w-leo/faq1/
i
http://pdaclub.pl/forum/android/

Procedura na forum jest zawsze jednakowa:
1. Czytamy, czytamy, czytamy
2. Pytamy.
If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans.

*

Offline xspojlerx

• 3788
  • Od pytań jest forum, nie PW.
  • Sprzęt: Galaxy Note, HD2 Spider Edition.
Odp: Kilka pytan nowicjusza HTC odnośnie HTC Leo
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 18, 2011, 23:46:22 »
Dostosuj się do schematu który podał kolega malylysy, między pkt. 1 a 2 dodałbym jeszcze: jak czegoś nie znajdujemy, używamy szukajki.

Przestudiuj wątek podany wyżej i jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania to pytaj w nim.

Ten zamykam.