Toż 150-170 to tylko dla a2sd wersjach imilki gdzie połowa systemu na sd idzie.
z 355 poszło ale faktycznie lepiej czekać na wersję imilki. Z ram i a2sd to ożyje.
Nie tylko ja/my robiliśmy takie testy. Rzeczywiście przy 350 zaczynało chodzić, przy 400 śmigało..tylko pamięci na cokolwiek już nie było. Natomiast, niestety, z tytułu, postów, changeloga nie wynikało czy wypiek mdj korzysta z ext'a czy nie..W każdym razie imilka to "miszcz ext2/3/4"

Co nie zmienia faktu, że ostatni wypiek nie przekonuje mnie...Mam wrażenie, że został zrobiony trochę na siłę, bo mdj wychodzi ze swoim buildem, potem imilka szast-prast ładuje jakimś generatorem;) bateryjkę w swoim łosiu, konwertuje biblioteki i sru! - mamy wersję 0.2.
OK, łosia wykorzystuje do zabawy, co nie znaczy że z niego nie korzystam...Wersji 0.2 tak po prostu nie ufam, irytują mnie "zmazy" na grafice, brak możliwości korzystania z Advanced menu.. Wróciłem do DHD 2.0, stabilnej, nie pozbawionej błędów ale stabilnej wersji.. Pewnie jak zwykle 15 razy/dobę będę zaglądał na forum i xda (oj, tam najnowszy "wypiek" imilki nie został przyjęty AŻ TAK BEZKRYTYCZNIE;) ) i czekał na coś, czego można używać dłużej niż 30 minut..
Miłego dnia:)!