Imilka's RAM - ROMy[- niestety koniec ;-(

• 449 Odpowiedzi
  • 87902 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lulek

• 738
  • Sprzęt: Wiz>Herm>Diam>SEX1>HD>HD2>DHD>EVO3D>SENS>SGS3
Odp: Imilka's RAM - ROMy [1 MAY][DEV] imilka's G.S2.1+3.0mix 0.6/MDJ vivo 0.1]
« Odpowiedź #330 dnia: Maj 02, 2011, 15:26:30 »
patrz post wyżej.  Niestety  z kursów walut w ten sposób na nowych imilkach nie skorzystasz. Chwilowo miejmy nadzieję.
sgs III

*

Offline pepe64

• 665
  • Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
  • Sprzęt: BB 9700 (do pracy) HTC HD2 (do..zabawy)
« Odpowiedź #331 dnia: Maj 02, 2011, 15:31:39 »
Ale fakt, ładność nowego sense, przezroczystości, płynność..mhmm...
Andro:        MIUI 2.4.13 PL
Kernel:       tytungR14
Radio:        2.15.50.14
Karta:        8 GB Class 10

*

Offline lulek

• 738
Powiem tak - to mój leo jest na tyle inteligentny, ze zdobył sobie roota bez fixa...

Połączone: Maj 02, 2011, 14:00:28
Vivo GB 0.1 też ma problemy z wyłączaniem (się)...
Właśnie musiałem zrobić strzał z baterii...
Hmmm...

problem SU dotyczy wyłącznie wersji 0.6GB. W wersji Vivo 0.1 nie ma tego problemu
sgs III

*

Offline xspojlerx

• 3788
  • Od pytań jest forum, nie PW.
  • Sprzęt: Galaxy Note, HD2 Spider Edition.
« Odpowiedź #333 dnia: Maj 02, 2011, 15:37:57 »
Zapomniałem o tym.

Wszystkie imilki od GB 0.5 to mają. Advanced menu po czerwonej słuchwce uruchamia się RAZ na sesje.  Imilka wciąż nad tym ślęczy dlaczego tak się dzieje i ma to bardzo wysoki priorytet. Najlepiej nie ruszać dopóki nie potrzebujemy naprawdę wyłączyć fona.
Zawsze można dograć z marketu alternatywną aplikację. :ok:

*

Offline lulek

• 738
« Odpowiedź #334 dnia: Maj 02, 2011, 16:02:10 »
W takim razie źle się wyraziłem. Po pierwszym użyciu w ogóle znika menu pod czerwoną słuchawką. Market pewnie nie pomoże.
sgs III

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #335 dnia: Maj 02, 2011, 17:57:15 »
W takim razie źle się wyraziłem. Po pierwszym użyciu w ogóle znika menu pod czerwoną słuchawką. Market pewnie nie pomoże.

Dobrze się wyraziłeś i wiem o co Ci chodzi, mi chodziło o alternatywną aplikację do właśnie wspomnianego menu pod czerwoną słuchawką, taką aplikacją jest np. Reboot Control Widget, której używam od dawna, dodajesz widget i po tapnięciu masz podobne menu jak po wciśnięciu czerwonej słuchawki, właśnie sprawdziłem, działa.

« Odpowiedź #336 dnia: Maj 03, 2011, 17:42:46 »
pepe64, lulek dzieki za pomoc.
Problem okazał się dość trywialny - okazało się, że przy wgrywaniu romu ściągnęła mi się zaktualizowana wersja aplikacji speed alarm, w którą wbudowali nową opcję "autostart", która w założeniu miała chyba także zmniejszać zużycie energii... po wyłączeniu tej opcji pobór prądu wrócił do normy:)

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #337 dnia: Maj 03, 2011, 18:30:40 »
W vivo, szybkość jest naprawdę b. dobra, jak na sense, co do internetu mobilnego, jak na razie zauważyłem tylko że nie działa przy aktualizacji pogody, przeglądarka i market działa.

Jak dla mnie, jedyna rzecz która nie podoba mi się w nowym sense, to menu które składa się z kart, więc nie można szybko zjechać na sam dół...

Edit:
Po ustawieniu APN'u od nowa, pogoda się aktualizuje :ok:
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2011, 18:54:20 wysłana przez xspojlerx »

*

Offline NvU

• 31
« Odpowiedź #338 dnia: Maj 03, 2011, 22:22:45 »
Panowie, mam kolejny problem, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, lecz teraz Zatrzymuje mi się na logo HTC (czarne tło, zielone litery) wgrałem  SPL 2.08.0000 i radio 2.15.50.14. co może być znów nie tak jak trzeba ?

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #339 dnia: Maj 03, 2011, 22:40:24 »
Jaki rom, jaki CWM wgrałeś(wielkość partycji systemowej)?

*

Offline NvU

• 31
« Odpowiedź #340 dnia: Maj 03, 2011, 23:01:59 »

imilka's Glacier Sense (21 FEB), Recovery_150M.

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #341 dnia: Maj 04, 2011, 08:28:07 »

imilka's Glacier Sense (21 FEB), Recovery_150M.
A ile czekałeś zanim wyjąłeś baterię? EXT robiłeś przez CWM?

*

Offline pepe64

• 665
(...) Reboot Control Widget, której używam od dawna, dodajesz widget i po tapnięciu masz podobne menu jak po wciśnięciu czerwonej słuchawki, właśnie sprawdziłem, działa.
Dzięki za info :ok:

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 08:54:53[/time]
Problem okazał się dość trywialny - okazało się, że przy wgrywaniu romu ściągnęła mi się zaktualizowana wersja aplikacji speed alarm, w którą wbudowali nową opcję "autostart", która w założeniu miała chyba także zmniejszać zużycie energii... po wyłączeniu tej opcji pobór prądu wrócił do normy:)
Powiem Ci, że z nowymi buildami coraz mniej uzywam różnego rodzaju dopalaczy, kasowaczy,wspomagaczy;) Jakieś TaskKillwery, Speedcośtam_srośtam, Alarmery i inne pierdoły (z całym szacunkiem dla Twórców i Użytkowników :wink:). Ale im mniej tego shitu doinstalujesz, tym telefon chodzi sprawniej, nie bierze megaamperów prądu i nie widać, żeby nie budził, źle dzwonił czy brakowało mu pamięci..
Możliwe, że w Andku 1.6  - 2.1 (o starszych nie wspominam, bo to był system..z nazwy, proszę..) to było potrzebne, teraz nie - wielu guru pisze "ciągle" o tym na xda.
To taki mały OT, sorry:)

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 08:58:51[/time]
A tak by the way - jaka jest, Waszym zdaniem, jakość rozmów w wypiekach imilki z PIERNIKIEM?
Chodz mi szczególnie o jakość głosu w rozmowie, tzw. pasmo mowy (300Hz - 3kHz). Bo, moim zdaniem, w DHD v.2.0 dźwięk jest metaliczny, "skrzeczący", pasmo jest podbite. A korekcja DSP Managerem nie przynosi, przynajmniej dla mnie, oczekiwanych efektów. Używam radia jak w podpisie, moim zdaniem najlepszy kompromis zasięgu, jakości, wytrzymałości i fixa GPS.

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 09:01:47[/time]
Jak dla mnie, jedyna rzecz która nie podoba mi się w nowym sense, to menu które składa się z kart, więc nie można szybko zjechać na sam dół...
Właśnie - to wynalazek imilki czy tak ma być? Czemu to ma słuzyć, wygodzie? Chyba nie...

Połączone: Maj 04, 2011, 09:09:47
(...) Reboot Control Widget, której używam od dawna, dodajesz widget i po tapnięciu masz podobne menu jak po wciśnięciu czerwonej słuchawki, właśnie sprawdziłem, działa.
Dzięki za info. Tylko jedno "ale" - brakuje mi przynajmniej standardowych opcji tzn. "Tryb cichy/Tryb wibracji, Tryb samolotowy i Sieć komórkowa. Bardzo często, na spotkaniach etc. wyłączam dźwięk a nie lubię miliardów linków, widgetów i podobnych bzdetów na pulpitach. To, co daje HTC spełnia moje oczekiwania...Tak że fajne, ale za mało...

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 08:54:53[/time]
Powiem Ci, że z nowymi buildami coraz mniej uzywam różnego rodzaju dopalaczy, kasowaczy,wspomagaczy;) Jakieś TaskKillwery, Speedcośtam_srośtam, Alarmery i inne pierdoły (z całym szacunkiem dla Twórców i Użytkowników :wink:). Ale im mniej tego shitu doinstalujesz, tym telefon chodzi sprawniej, nie bierze megaamperów prądu i nie widać, żeby nie budził, źle dzwonił czy brakowało mu pamięci..
Możliwe, że w Andku 1.6  - 2.1 (o starszych nie wspominam, bo to był system..z nazwy, proszę..) to było potrzebne, teraz nie - wielu guru pisze "ciągle" o tym na xda.
To taki mały OT, sorry:)

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 08:58:51[/time]
A tak by the way - jaka jest, Waszym zdaniem, jakość rozmów w wypiekach imilki z PIERNIKIEM?
Chodz mi szczególnie o jakość głosu w rozmowie, tzw. pasmo mowy (300Hz - 3kHz). Bo, moim zdaniem, w DHD v.2.0 dźwięk jest metaliczny, "skrzeczący", pasmo jest podbite. A korekcja DSP Managerem nie przynosi, przynajmniej dla mnie, oczekiwanych efektów. Używam radia jak w podpisie, moim zdaniem najlepszy kompromis zasięgu, jakości, wytrzymałości i fixa GPS.

Połączone: Maj 04, 2011, 09:01:47
Właśnie - to wynalazek imilki czy tak ma być? Czemu to ma słuzyć, wygodzie? Chyba nie...
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 09:09:47 wysłana przez pepe64 »

*

Offline xspojlerx

• 3788
Dzięki za info. Tylko jedno "ale" - brakuje mi przynajmniej standardowych opcji tzn. "Tryb cichy/Tryb wibracji, Tryb samolotowy i Sieć komórkowa. Bardzo często, na spotkaniach etc. wyłączam dźwięk a nie lubię miliardów linków, widgetów i podobnych bzdetów na pulpitach. To, co daje HTC spełnia moje oczekiwania...Tak że fajne, ale za mało...
No niestety, to jest tylko widget do zarządzania wyłączania telefonem, zmianę profili zawsze można zrobić przyciskami vol up/vol down. Trybu samolotowego nie używam, a sieć komórkową mam włączoną cały czas.
Wydaje mi się że to nie jest wynalazek imilki, a HTC, co nie zmienia faktu że jest to bez sensu...

*

Offline lulek

• 738
« Odpowiedź #344 dnia: Maj 04, 2011, 10:19:16 »
Muszę przetestować ten programik. Jeżeli zadziała to bye bye problemy z vivo 0.1gb ;-)

Nie bardzo natomiast rozumiem o co wam chodzi w temacie menu z kart... Czy chodzi o dodanie paska szybkiego dostepu? Jeżeli tak to jestem w szoku bo pierwszy raz widze żeby ktoś się nie zachwycał tym genialnym w swojej prostocie rozwiązaniem. Widać sa różne gusta, dla mnie to największa zaleta sense i najczęściej wykorzystywana opcja w telefonie (częściej niż dzwonienie ;-)
sgs III

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #345 dnia: Maj 04, 2011, 11:33:46 »
Muszę przetestować ten programik. Jeżeli zadziała to bye bye problemy z vivo 0.1gb ;-)

Nie bardzo natomiast rozumiem o co wam chodzi w temacie menu z kart... Czy chodzi o dodanie paska szybkiego dostepu? Jeżeli tak to jestem w szoku bo pierwszy raz widze żeby ktoś się nie zachwycał tym genialnym w swojej prostocie rozwiązaniem. Widać sa różne gusta, dla mnie to największa zaleta sense i najczęściej wykorzystywana opcja w telefonie (częściej niż dzwonienie ;-)
Nie chodzi o pasek szybkiego dostępu, tylko to że menu nie jest jednością, a składa się z bloków, przewijanie w dół odbywa się sekwencyjnie, przez co jednym przeciągnięciem po ekranie nie jesteś w stanie zjechać więcej niż 4 rzędy, czyli 1 sekwencja.

*

Offline pepe64

• 665

Nie chodzi o pasek szybkiego dostępu, tylko to że menu nie jest jednością, a składa się z bloków, przewijanie w dół odbywa się sekwencyjnie, przez co jednym przeciągnięciem po ekranie nie jesteś w stanie zjechać więcej niż 4 rzędy, czyli 1 sekwencja.
Dokładnie. Menu, miast płynnie sie przewijać przewija się sekwencyjnie. Ale się powtarzam. Moim zdaniem - Złota Malina :(

Połączone: Maj 04, 2011, 12:34:40

W Markecie jest konfigurowalny zestaw wigdetów (a w zasadzie all_in_one) pt: Widgetsoid. Niezły, można podpiąć resety, booty, głośności, obracania, synchro..w zasadzie wszechno;)
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 12:34:40 wysłana przez pepe64 »

*

Offline Porthos0101

• *
  • 99
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #347 dnia: Maj 04, 2011, 13:04:57 »
Reboot Control Widget jakoś mi nie działa z imilka's Incredible-S  :S
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 13:07:41 wysłana przez Porthos0101 »
ROM: BarrDroid 1.0.8 clk
Radio: 2.15.50.14
Kernel: Rafpigna 1.9OC
Micro SD: A-Data 16GB Class 10

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #348 dnia: Maj 04, 2011, 13:11:31 »
Wszystko fajnie, pięknie, tylko coś mnie ten wypiek zaczął zawodzić dzisiaj...

Rano budzik zadzwonił, ale pojawił się SoD (szok):O i musiałem wyciągać baterie, co nie było zbyt komfortowe, bo zawsze strzelam drzemkę, albo nawet 3 :E...

Potem w ciągu dnia 2 razy jak ktoś dzwonił to nie mogłem odebrać, a jak już odebrałem to i tak nic nie było słychać. Po czym wywaliło FC procesu telefonu :-| i po ponownym włączeniu tego procesu dalej to samo, dopiero wyjęcie baterii pomogło...

Oj nieładnie, nieładnie... A już mi się zacząłem wierzyć w miarę szybkie, stabilne romy z Sense, bo już pal licho te błędy grafiki.
Jak tak dalej pójdzie to będę musiał się przeprosić z CM7.

Chociaż mam nadzieję że to dlatego że to v0.1 i wkrótce będzie lepiej.

Hmm... Ale jak nie działa, nie reaguje na komendy? Przerobiłem dużo niedziałających programów tego typu, zanim znalazłem ten i nie miałem z nim jeszcze takiego problemu, a używałem go na dużej ilości romów i buildów.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 13:16:15 wysłana przez xspojlerx »

*

Offline lulek

• 738
« Odpowiedź #349 dnia: Maj 04, 2011, 13:22:57 »
Mi po każdym resecie wywala np. setcpu. Generalnie jest jakiś problem w tym romie z resetami telefonu - jakieś aplikacje potrafią się popsuć i pomaga u mnie wtedy tylko reinstal. To z pewnością wina wersji 0.1 ale żeby nie było tak, że wraz z poprawianiem stabilności spadać będzie szybkość bo ta jak na rom z sense chyba przyznacie, że jest ok.

Jeżeli chodzi o przewijanie to uff, myślałem że jedziecie po tym co ja chwalę ;-(. Mi to przewijanie o którym piszecie zupełnie nie przeszkadza, a nawet się podoba tylko jak korzystam tylko z ulubionych aplikacji to mam nie więcej niż dwie stroniczki. Nie lubię długich menu i wierzę, że jeżeli wy macie inne przyzwyczajenia to wasza irytacja i dla mnie staje się zrozumiała.

apropos Widgetsoid to ja polecam zamiast -> extended controls (monochromstyczne) albo  elixir (kolorowe). Niestety oba płatne ale to groszowe ceny raczej. To były u mnie obowiązkowe pozycje do czasu sense 2.1 teraz dalej korzystam ale nie jest to już tak mocno obowiązkowa pozycja ;-)
sgs III

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #350 dnia: Maj 04, 2011, 14:20:29 »
Mi po każdym resecie wywala np. setcpu. Generalnie jest jakiś problem w tym romie z resetami telefonu - jakieś aplikacje potrafią się popsuć i pomaga u mnie wtedy tylko reinstal. To z pewnością wina wersji 0.1 ale żeby nie było tak, że wraz z poprawianiem stabilności spadać będzie szybkość bo ta jak na rom z sense chyba przyznacie, że jest ok.
Jest nawet bardzo ok jak na Sense, i również mam nadzieję że za poprawą stabilności nie pójdzie zwolnienie systemu... Mam nadzieję że imilka wyeliminuje te błędy bo o ile budzik można jeszcze przeboleć to zwiechy przy odbieraniu, nazwałbym bardzo poważnym błędem...
Podobnie miałem na romie DHD na SD zaraz po naprawie aparatu... W dodatku wrzuciłem go zaraz przed wyjazdem do Austrii i były niezłe jaja jak do mnie ludzie dzwonili, a ja nie mogłem odebrać.

*

Offline pepe64

• 665
« Odpowiedź #351 dnia: Maj 04, 2011, 16:32:21 »
No to dodam swoje 3 grosze. Mianowicie, mimo usilnych prób nie jestem w stanie pobrać fejsbuka z Marketu. Nie, żeby mnie to jakoś specjalnie bolało, ale mimo wszystko.
Te bagi grafiki zaczynają doskwierać, cały czas mam wrażenie jakbym miał zwalony ekran:(
Jakość dźwięku - uważam że rewelacyjna (mam na myśli rozmowy telefoniczne). Wyraźne, wystarczająco głośne, bez podbicia.
Szybkość - bardzo OK.
Miodność interfejsu - mniam:)
Jadę z ext4, jak na razie nie ma problemów wydajnościowych, a pomny teorii powinno być lepiej;)
Tak jak Wy, Panowie - zwalam wszystko na karb BARDZO MŁODEJ wersji 0.1. Ale @lulek fakt;) po Sense 2.1 nie chce się wracać do DHD..ehh..i po co mnie to było;)
A propos FB: pobrałem, ale przy instalacji wyskoczył błąd:
Błąd instalacji
Unknown reason -110

i to by było na tyle..
Chyba znowu przeproszę się z...:)?
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 16:40:15 wysłana przez pepe64 »

*

Offline Rajmek

• 1224
  • Sprzęt: Galaxy S6 Edge+ (wersja 6.0.1)
« Odpowiedź #352 dnia: Maj 04, 2011, 17:44:38 »
Na Vivo 0.1 Facebook bez problemów dał się  przed chwilą zainstalować (z Marketu)
U mnie Ext3 - 1024MB ( oczywiście widoczne tylko w TitaniumBackup)

*

Offline xspojlerx

• 3788
« Odpowiedź #353 dnia: Maj 04, 2011, 17:45:35 »
Jakość dźwięku - uważam że rewelacyjna (mam na myśli rozmowy telefoniczne). Wyraźne, wystarczająco głośne, bez podbicia.
No właśnie u mnie z tą jakością i głośnością rozmów jest słabiutko... Gdzieś w markecie to prawie nie słyszę co do mnie mówi rozmówca, popróbuje jeszcze z jakimiś programami do podbijania.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 17:48:02 wysłana przez xspojlerx »

*

Offline lulek

• 738
Zastanawiające jest, że niemal u każdego nie działa co innego.

U mnie Facebook -> OK, rozmowy -> OK za to przez 3 dni twittera nie mogłem kliknąć na detale. Btw. nie wiem czy zwróciliscie uwage że w friendshub jest przeglądarka internetowa wbudowana, normalnie linki do stron wewnątrz friendshuba się odpala.

U mnie są nagłe skoki baterii - co zwalam na EXT4, szybkość rewelacja. Za to np. GPS wyłączony automatycznie przez program w pasku szybkiego dostępu widnieje dale jako włączony. Ogólnie czasem miewam problemy z włączaniem, wyłączaniem przez ten pasek co wiem że nie jest winą sense - bo w poprzednich wersjach działało to REWELACYJNIE. Progsy z marketu bez szans bo nie miały dostępu do zmian niektórych ustawień więc mogły jedynie uruchomić nam odpowiednie settings.
Raz zaliczyłem zwiechę - freeza że musiałem baterię wyciągać. Wciąż też nie działa mi nowa tapeta animowana sense (przeżyję ale chciałem parę godzin się nią nacieszyć ;-)

Żeby tak jeszcze przeportowali lockscreena z sense 3.0...... chciałbym móc go sobie skonfigurować tak jak w nowym sense. Samo kółeczko fajowe, mój 3 letni dzieciak bardzo je sobie upodobał ;-)

Połączone: [time]Maj 04, 2011, 18:19:50[/time]
a lokalizuje wam telefon na htcsense.com?

bez problemu załapało wam stare konta htc?

Połączone: Maj 04, 2011, 18:24:28
się nagadałem a u mnie pięknie działa strona htcsense.com i wszystkie usługi działają. Telefon lokalizuje, dzwoni, przekierowywuje połączenia. W romach z DHD był z tym problem.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2011, 18:24:28 wysłana przez lulek »
sgs III

*

Offline Rajmek

• 1224
  • Sprzęt: Galaxy S6 Edge+ (wersja 6.0.1)
« Odpowiedź #355 dnia: Maj 04, 2011, 19:22:22 »
patrz post wyżej.  Niestety  z kursów walut w ten sposób na nowych imilkach nie skorzystasz. Chwilowo miejmy nadzieję.

Jeśli potrzebne tylko kursy walut to polecam XE Currency

*

Offline pepe64

• 665
« Odpowiedź #356 dnia: Maj 05, 2011, 08:30:22 »
W moim przypadku to nie o facebooka chodzi.. Niestety, w zasadzie ŻADNE aplikacje nie instalują się. Ani XE Currency, ani Facebook z pliku .apk.
Jadę na partycji ext4 1024MB (pierwszy raz "czwórka" z buildem imilki, tak na poważnie..).
Muszę się poważnie zastanowić... :mysli:

*

Offline lulek

• 738
« Odpowiedź #357 dnia: Maj 05, 2011, 12:24:19 »
u mnie się po kilkunastu godzinach net wysypuje i tylko reset telefonu pomaga. W dodatku nie działa bluetooth - znaczy wyszukuje i paruje urządzenie ale nie mogę potem z niego korzystać. Wczoraj były słuchawki głuche, a dzisiaj wręcz resetują telefon.

nie wiem czy to wina ext4 ale z utęsknieniem czekam na update nie chce mi się reinstalować i instalować tego samego romu ponownie. Z pewnością ext4 działa najszybciej i po kilku dniach już niczego nie zamula.
sgs III

*

Offline Porthos0101

• *
  • 99
« Odpowiedź #358 dnia: Maj 05, 2011, 13:17:20 »

Hmm... Ale jak nie działa, nie reaguje na komendy? Przerobiłem dużo niedziałających programów tego typu, zanim znalazłem ten i nie miałem z nim jeszcze takiego problemu, a używałem go na dużej ilości romów i buildów.
Właśnie tak jest - nie reaguje na którąkolwiek z opcji, za wyjątkiem Hot Boot. Coś niby zaczyna, pobiera uprawnienia SU i to wszystko  :(
ROM: BarrDroid 1.0.8 clk
Radio: 2.15.50.14
Kernel: Rafpigna 1.9OC
Micro SD: A-Data 16GB Class 10

*

Offline ravenraven

• 34
« Odpowiedź #359 dnia: Maj 05, 2011, 13:25:29 »
Czy jest może sposób, by kosztem działającej kamery pozbyć się glitchy graficznych? Aparat fajnie jest zrobiony, super, że działa, ale korzystam z niego o wiele rzadziej niż z ekranu :P.

Ale oprócz tego Vivo 0.1 sprawuje się pięknie. Nowe Sense jak zwykle powala i wygląda przepięknie, a dzięki wykorzystaniu RAMu przez Imilkę wszystko jest niesamowicie płynne. Modlę się, by wytrzymał bez większych problemów do następnego update'u. Jednego tylko mi szkoda - że lockscreen nie jest konfigurowalny, tj. nie można sobie ikonek na niego wywalić :(.
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2011, 13:27:50 wysłana przez ravenraven »