OK.
JEZU!!!! Jakie to jest kurde SZYBKIE

Ufff, trudno ochłonąć, naprawdę... tak szybkiego builda...no ok, jak dla mnie szybkość śmigu porównywalna z iPhone..bez mała..rewelacja..

Instalacja przeszła bez problemowo, Przygotowałem czyściutka partycję ext3 1024 MB, świeże RADIO, magldr, recovery..
Rzeczywiście, ten build potrzebuje tylko 100MB na backup! I chodzi, nie wywala się! Z niedowierzaniem czytam ilość dostępnej pamięci wewnętrznej (jeszcze nic nie instalowałem, ale już było synchro z kontaktami Outlook) - 287 MB. Hmm, kto da więcej;)?
Do gadgetów Sense 2.1 trzeba przywyknąć, aż przestraszyłem się jak wycieraczka zaczęła wydawać głoś przy wycieraniu ekranu (gadget pogodowy).
Cóż, na razie aparatu foto nie potrzebuje, jak tylko jakość rozmów i poziom prądożerności będzie ok, będzie miło.
Reasumując:
- bardzo szybki, diabelnie szybki wypiek
- minimalne, rekordowo małe wręcz zapotrzebowanie na recovery. Implikuje to duuzo miejsca na aplikacje i dane (a przecież jest app2ext).
- pierniczek z rafpigna 1.9 OC daja radę;) Nie zauważyłem (ale to dopiero początek) lagów, zwolnień etc.
- co do zmian w interfejsie 0 hmm..inspirujące, nie za wielkie ale tak, żeby było widać, a nie irytowało:)
Generalnie - na pierwszy rzut oka bardzo nieźle. Zaraz będą testy FB, Marketu, Newsów i internetu. Potem GPS. No i jakość rozmowy, al musze wykonać jakiś telefon do przyjaciela:)
Połączone: [time]Kwiecień 04, 2011, 12:41:07[/time]
Jakość rozmów, głośność - bez zastrzeżeń.
Rzeczywiście, nie działa aparat foto.. A potwierdziłem to zupełnie przypadkowo, bo standardowo jest na pulpicie i usuwając...uruchomiłem. Sense poszło w ...zdu, właśnie zrobiłem SR;) Kamerki nie używamy w tym mięsku:)
Połączone: [time]Kwiecień 04, 2011, 12:46:52[/time]
Rozdzielczość jest trochę niższa niż w DHD. No bo DesireS to przecież 3,7", wszystkie literki i ikony są ciut większe, ale..dla faceta używającego okularów do czytania jest OK

Połączone: Kwiecień 04, 2011, 13:17:33
BusyBox 1.19.0
Przywrócenie 28 aplikacji (w tym takich kobył jak "ptaszki"

) - bez problemu
Po załadowaniu kompletu aplikacji, w tym: Birds, Alchemy, Googles, HD wallpapers, iGO, GG, Aldiko etc, wolnego pozostało 252 MB pamięci tzw. wewnętrznej i 739 MB ext.
Internet, FB, Market, Newsy, Wiadomości - chodzą..
I to by było na tyle;)