Szybki jak 2.1 ale full working
Co przez to rozumiesz? Android 2.2, stary Sense. I tak trzeba przetestować;) Ale powiem Ci kolego, że nie zrozumiałem "szybki jak 2.1"

Cyt: "
If someone don't know, this Incredible S dump has Android 2.2.
And actually, this Sense version has old notification bar, and old app-drawer."
Ciekawe,czym różni się od wersji DHD...? Jeżeli czymkolwiek... No ale nie byłbym sobą...
edit:
Właśnie pobieram..mhmmm..

Podobno kiepsko działa (jeżeli działa..) wersja TMOUSE. Dla mnie to pikuś, ale być może są wśród nas posiadacze wersjii Leoon_Zza_Oceanu;) zainteresowani nowym mięskiem.. W każdym razie juz molestują imilkę;)
edit:
Przynajmniej na pierwszy rzut oka (nie wiem jak stabilność/szybkość/lagi/internet - ale to za jakiś "moment"), interfejsowo to..krok w tył. Bo nie dość, że bateria bez procentowego wskaźnika, to za pomocą "czerwonej słuchawki" jest dostep jedynie do opcji "Włącz/wyłącz/Resetuj"..ehhhhhh
edit:
Co nieco mogę już powiedzieć.I tak:
- build rzeczywiście szybszy, szybszy niż HD 1.0 imilki z kernelem rafpigna 1.9 OC. Tu własnie taki jest, wszystko jest płynne. Jakiś specjalnych lagów nie stwierdzam.
- start to ok. 2-2.5 min. Norma...jak dla mnie;)
- internet, market, News, FB - bez problemów
- dodane (bo nie było;) ): HTC Reader, Amazon MP# (ciekawe po jaką cholerę...)
- dodany nowy widget kontaktów, tzn. pomniejszony 3x2. Jak dla mnie bingo

- klawiatura "ze strzałeczkami"
Generalnie: ładny wypiek, nie irytuje i nie powala. Instalacja bez problemowa. Na SD partycja ext3 (wystarczy 512 MB).
Powiem tak: gdyby okazało się, że:
- w standbayu bierze (jak poprzednie imilki z R1.9OC) 1-2 mA a w rozmowie max 150mA
- nie zwalniał po 5-7 dniach uzytkowania (może to była wina rzeczonych podmian kernela..)
- z poziomu "czerwonej słuchawki" można było wyłączać dźwięk
- bateria z procentami
..to byłby to build blisko ideałowi (oczywiście z sense:) ).