zmieniając temat. Zawsze zanim zainstaluję zipa to napcham jeszcze do niego troche towaru. A może to ten #$@%^ titanium backup?
Zrobiłem full backup na wersji 1.4 tego samego romu, po instalce zrobiłem restore i d..... połowy ustawień nie przywróciło, a część usług przestała działać.
Nie ma to nic wspólnego ze stykaniem baterii ale mam wrażenie że tutaj dwie sprawy nałożyły się na siebie (niestykanie baterii i jakiś bug softowy uniemożliwiający ładowanie). A może tak dziwnie niestykało, że działał telefon a nie chciał się ładować? hgw. Naładowałem i odpukać ruszyło. Wielka prośba.
Znacie program inny od quick boot, który pozwala wyłączyć telefon?
nie używa się titanium do odtwarzania ustawień aplikacji od google nawet gdy ten sam rom, ale nowsza/starsza wersja; było to przyczyną wielu problemów dawno temu, gdy hd2 miał wersję z SD
i nie jest to wina titanium
narzędzie to jest OK dla backup/restore aplikacji firm trzecich, których magazyny, nawet jak im się struktura zmieni, nie wyłożą całego OSa
błędnie odtworzony magazyn systemowy naruszy stabilność całego OSa
do backupu całości używaj tylko i wyłącznie CMR - będzie szybciej, bezpieczniej i pewniej
ja przy zmianie romu używam zawsze CMR + backup wszystkich aplikacji i ich ustawień w titanium
mam label "_Must Have", "_Good Have", "_Games" i po czystej instalacji nowego romu odtwarzam taki zestaw
tylko 2-3 drobiazgi trzeba potem ustawić w systemie aby było całkiem po staremu
no i life backup 2 do call/sms historii
i żadnych problemów :-)