0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czy w ginger jest jakaś możliwość dogrania słownika do klawiatury ?
Cytat: stokrot w Marzec 23, 2011, 23:50:19 czy w ginger jest jakaś możliwość dogrania słownika do klawiatury ? Można, pobierz z marketu aplikację: Polish LP for GK, potem wybierasz w ustawieniach języka to rozszerzenie.
hmm , niby się zainstalowało ale tego niema
Ja z kolei mam problem z GINGER 2.3.3_V10, nie mogę zainstalować tego romu. Wisi na logo z androidem. Poprzednie wersje bez problemu sie instalują poprzez recovery
Cytat: snooki w Marzec 28, 2011, 20:44:54Ja z kolei mam problem z GINGER 2.3.3_V10, nie mogę zainstalować tego romu. Wisi na logo z androidem. Poprzednie wersje bez problemu sie instalują poprzez recoveryZrobiłeś wipe data i wipe cache?
ale te wipe cache jest widoczne pod nazwą hardreset w cwm ?
wipe jest ryzykowne chwilami - kilka romów już mi po nich nie wstało i trza było jechać od nowa z wgraniem
A gdzie masz te kontakty zapisane? Jeżeli na sim, lub w pliku vcf, robisz tak:wchodzisz w kontakty> klawisz menu(ten z logo windows)> importuj/ exportuj i wybierasz źródło.
Aktualizacja.V14 (07.Apr) update kernel tytung r9b, update Cm7, fix voice robo call, fix bluetooth, add and fix MIUI camera, MIUI music, quickoffice, update map.
Pytanie czy wersja V9 z Sense oparta jest na 2.3.3 czy na 2.2.1