[CWR-RAM]BOYPPC-SHIFTPDA GINGER 2.3.3 RAM_V5 (10.Mar)Jako, że od 22 lutego nie ruszyło się nic w temacie [RAM HD] HD2 Incredible S (Vivo) Port, postanowiłem sprawdzić, jak smakuje Ginger i wrzuciłem to, co powyżej. Z komentarzy innych userów wiedziałem, ze mogą być problemy z kompatybilnością gier i programów z nowym Andkiem. I są... Przy czym na chwilę obecną z rzeczy, które normalnie używam nie działa mi tylko Angry Birds

Reszta o dziwo działa. Pozostały mi do sprawdzenia jeszcze programy, których używam "od święta", czyli raz na ruski rok. Co więcej?? Sense UI zastąpione ADWLauncher, szybko, płynnie i... No właśnie...

Działa to tak dobrze, że nagle przestało mi brakować latających chmurek i padającego śniegu w Sense, w Angry Birds mogę pograć na laptopie, dodatkowo mam banana na pysku, bo można schować górną belkę pokazującą zasięg i baterię i tapeta wchodzi na cały ekran, przez co ten optycznie wygląda na jeszcze większy. DSP Manager też na ogromny plus, dźwięk w słuchawkach nabrał nowego brzmienia. Oczywiście są też minusy... Póki co oprócz niedziałających AB żadnego nie znalazłem, ale dzień jeszcze długi.
EDIT
Zapomniałem o dwóch rzeczach. Instalacja bejecznie prosta. Nie trzeba żadnych partycji ani nic. Po drugie bardzo dużo wolnego miejsca na instalację gier i programów zostaje.
Jeżeli potraficie póki co żyć bez Angry Birds i zależy Wam na szybkości działania naprawdę polecam

EDIT 2
Jeżeli to komuś pomoże podjąć decyzję, to programy i gry, które:
Działają:
- 3GWatchdog Pro
- Barcodde Scanner
- CalWidget
- Currenty Widget
- DI Radio
- Diaro
- DSP Manager
- Fancy Widget
- FBReader
- Funny Notepad
- GO SMS
- Network Traffic Widget Lite
- Programoid
- Pure Calendar
- Root Explorer
- Shazam
- Shoot Me
- Timeriffic
- Widgetsoid
- Zadania Astrid
- Zumi
- Air Control
- Pinball Deluxe
- Reckless Racing
Nie działają:
- Angry Birds
-
Talking Tom Pro (włącza się, wszystkie dodatkowe opcje działaja, ale zamiast powtórzyć co mu powiemy, to jest tylko trzask)
Jak coś będziecie chcieli sprawdzić czy działa, to piszcie, postaram sie sprawdzić.