nie spłycam - trzymam się faktów

jak do tej pory nie wskazałeś żadnego builda z DHD, który działałby sensownie, albo chociaż tak, abyś mógł go polecić bez wahania
dla każdego sam znajdujesz wady i jednocześnie jakieś usprawiedliwienie, albo piszesz (w czasie przyszłym), że będzie to możliwe, że może imilka, ale jednak jeszcze nie, że może dandiest albo rafpigna itd. :-)
jak na razie trochę zaufaj starym androidowcom (gdzieś od lipca się tym z robixem bawimy), że najlepsze dla HD2 na SD (nie mówię o NAND, bo tego ten wątek nie dotyczy) są buildy bez sense albo sense, ale z desire
albo podaj - poleć innym taki build z DHD/DZ, który działa poprawnie bez lagów, z normalnym zużyciem baterii
poczekam aż się tak stanie, i wtedy możemy pociągnąć temat dalej

gdybym miał używać winmo i miec andka z SD uważam, że idealnym był motoman234 evo carbon remix

(OT: jak dla mnie idealny kompromis wyglądu i funkcjonalności ale niestety NAND motoman'wo dla euro leo nie wyszedł ...)
Połączone: [time]Marzec 14, 2011, 16:21:48[/time]
wg mnie słabość ma związek z sense - o ile większość wersji bez sense zadziała bez problemu z dowolną kartą, to z połączeniu z sense są efekty jak piszesz
i dlatego właśnie uważam, że teza robix'a jest prawdziwa (ja też tak uważam i trzymam się z daleka od buildów/romów z sense dhd/dz)
Połączone: Marzec 14, 2011, 16:26:26
poza tym panie poeto, robix napisał:
miałem kilkanaście wersji DesireHD na SD i nie spotkałem żadnej z którą nie byłoby kłopotów po 2-3 dniach użytkowania
a Ty to sprzedajesz jako:
NIE DA SIĘ
mnie nie interesuje co się w przyszłości da, a userów na forum przede wszystkim co sie juz dało ...
ZATEM daj spokój, wróćmy do tematu jak rzeczywistość dopasuje się do Twojej tezy