Moje radio: 2.12.50.02_2
Rom: 1.2.9 Lobuz
PhireMOD_SkinnyEVO_v1.5- przed pójściem spać miałem 72% baterii i wszystkie procesy zabite, rano 16% baterii, spałem prawie 10h (ciężki dzień miałem) więc wychodzi
5,6% na godzinę - więc stanowczo za dużo w trybie czuwania !
- z sygnałem nie miałem problemów, czasami znikał ale o wiele rzadziej niż w Mdeejay eVo Sense v. 2.3 rEVOlution
- wg aplikacji Bat Stat telefon naładował się do 99% ale wg andka jest 100% (możliwe, że to bug tej aplikacji...)
- nie synchronizuje numery telefonów z konta gmail
- nie działa radio (prócz szumów radia są jakieś dziwne sprężenia, niby znajduje stacje)
+ bluetooth działa, wifi działa, gps nie sprawdzałem, rozmowy telefoniczne działają normalnie, nie ma problemów z marketem, aparat działa (flash w nim też), aplikacja latarka działa
Mdeejay eVo Sense v. 2.2 rEVOlution:- sms gdy przyjdzie ikonka notyfikacji bez przerwy się świeci (powinna mrugać).
- bateria spada ok 7-8% na godzinę
- gubi zasięg i ponownie go znajduje...
+ działa BT, wifi, latarka, market, aparat+flash itp itd
+ działa radio
Obecnie testuję <<Mdeejay FroYo Sense Series>>|2.25.771.1|>>> Po uruchomieniu ponownie telefonu Radio i Market działa <<<- aparat działa ale po zrobieniu zdjęcia wyświetla się chmura z pogody

- czasami dioda powiadomień się "zawiesi" i cały czas się świeci np. po przyjściu smsa / po nieodebraniu rozmowy... przez co zużycie bateri wzrasta z 1%/h do 4,1%/h (wartości zaokrąglone)
+ Market działa - wszystko się ładnie instaluje
+ Radio działa - nie ma już robotycznych trzasków
+ Telefon - głośno i wyraźnie, bez echa itp
+ działa: wifi, BT, latarka, GPS (fix łapie bardzo szybko - tak jak pod WM)
+ czas czuwania na tym porcie to ok
120h !Wg mnie jest to najlepszy port jaki do tej pory testowałem, podobno jest to pierwszy port obsługujący aparat 5Mpix.
>>Wykres zużycia baterii w załączniku
Port na początku zużywał kulturalnie baterię ale po wykonaniu połączenia, dioda (zielona) od tej pory cały czas się świeciła - to pewnie zwiększyło zużycie baterii w trybie czuwania (40% w ciągu 10h)