mozesz to zrobic z poziomu komputera programem droidexplorer
Program ciekawy, jednak jego obsługa mnie przerosła. Nie udawało mi się zapisać zmodyfikowanego pliku, podmiana też była nieskuteczna (po ponownym podłączeniu znów miałem stary, niezmodyfikowany plik).
albo z poziomu telefonu programem SUFBS , ja tak właśnie robię
Przy pomocy SUFBS w końcu się udało. Szkoda tylko, że to płatny program i nie można go w łatwy sposób nabyć w Polsce z poziomu marketu.
Poza tym pongster po raz kolejny udowodnił, że robi najbardziej dopracowane edycje. Poza problemem z 011 zamiast + w dialerze (który pewnie zostanie wyeliminowany w kolejnych dystrybucjach) system działa u mnie jak dotąd idealnie. Żadnego mrożenia, żadnych błędów, wysoka wydajność. :-) Same plusy. Czuwanie mam w granicach 2-6mA, czyli całkiem fajnie, choć bateria w Leosiu dobija mnie od samego początku :/
A co do kolegi, któremu się telefon resetuje, to ja miałem podobny problem wcześniej. Telefon się przegrzewał przy korzystaniu z AutoMapy pod WM i Androidy podczas pracy się resetowały. Po wizycie w serwisie i wymianie płyty głównej nie miałem jeszcze ani jednego takiego przypadku. No i od tego czasu korzystam też ze stock'owego ROM'u pod WM, choć ostatnio i tak działam tylko na Androidzie.